Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyoora
csendes tag
válasz Mr Pupák #28749 üzenetére
Az első hsz-ában vaggy az összefoglalóban van! Az ADB-s indítóval download módban(hangerő le nyomvatart+bekapcs és úgy rá a gépre) a gépre dugva behozható a recovery! Onnan pedig egy ICS buckup file-al mehet a restore! És utána mennie kell!
"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."
-
Hyoora
csendes tag
válasz #84490496 #28745 üzenetére
Nem is frissítettem mert wifin ugyan letólti a 100mb-os frissítést, de nem telepíti! újraindul elkezdi és kb 20y30%-nál átdobja felkiáltójeles 3szög-re a droid mellett! Hibaüzenet nélkül! :/
De nem kell frissíteni! Öcsi egy játék miatt akarta mert nem ment neki! De most hard reset után meg megy! Szóval most örül!
"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."
-
Hyoora
csendes tag
Külön álló kérdés! Az öcsémnél lévő régi telómat felkéne update-elni gyári GB-ről ICS-re OTU-val! De nem hajlandó az otu felupdatelni! 15%-nál ujraindítja a telót, gondolom download mode-ba. de ott az egész meghal. És hiba üzenete.... De ha én rakom Download mode-ba és ugy inditom az OTU-t akkor el se indul.....
Nincs ennek egy pontos leírása valahol? Vagy telón is megtudom az update-et csinálni simán wifi-vel?
-
-
Hyoora
csendes tag
válasz #84490496 #28733 üzenetére
Tudom megtaláltam! Pont itt a 3.hsz-ban! És Bagyusz is leírta nekem! De sajna ez nem megy! Mivel most üres a telő! Kifeküdt Droid van nyílt hassal! (Felkiáltójeles 3szög efektus.) :/ Szóval más megoldás kell!
Mindenkinek! Nem tudom mi annak a vékony forrasztásnak a neve! Nem vagyok műszerés! :/ Programozást tanulok! Nem ezt! :/
Olyan emberre lenne szükségem aki Pesten lakik vagy a közelbe! És aki vállalja pár-ezer ft-ért(amennyiért nekem is megéri) hogy megforrasztja/kicseréli a csatit!
Mert így nem tudom feltámasztani a szegény Robi-t![ Szerkesztve ]
-
Hyoora
csendes tag
válasz helixP #28713 üzenetére
Hát igen! Ez a baj jogy teljesen kitört! És tesóm se vállalja a forrasztást, mert mikro forrasztó kell hozzá! A szervíz pedig eredeti szoftver hiányában nem csinálja meg a csatit(amit nem tudom mi köze hozzá?).
Fakir! Tudom mit akarsz mondani! És igen! Most pl jól jönne az sd karis flesselés! Vagy ha Neked meg van akkor segíthetnél megcsinálni esetleg! Vagy ha vállalod akkor rádbíznám!
Esetleg itt nincs valaki aki jártas a mikcro-forrasztásban és pesten lakik? Persze aki vállalja a dolgot!
Nagyon nagy segítség lenne![ Szerkesztve ]
-
Hyoora
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Beszéltem a tulajjal, marad az hogy kicserélem én tesómmal a csatlakozót aztán jöhet a rom csere!
Aztán ha megint bajban leszek akkor úgy is Hozzátok fordulok!"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."
-
Hyoora
csendes tag
válasz helixP #28710 üzenetére
Olvass vissza kérlek ha ez nekem szól! Kitört a csatlakozúból az a kis csík(nyáklap) amire a kábelt dugod. Szóval az a lehetőség semmilyen formában nem lehetséges! Ha csak nem cserélem ki(Tesóm) házilag.
-
Hyoora
csendes tag
válasz loosht #28708 üzenetére
Na igen! De a tulaj szervízbe akarja vinni, mert elvileg még idén májusig van rajta garancia!
Amit a T-mobil-nak nem hiszek el! Mert a csatlakozót kitudnám cseréltetni tesómmal! Mert Műszerész, és villanyszerelő vagy mi! És van régi törött kijelzős xperia-m ami már csak alkatrész!
És úgy persze már minden gond megoldódna! De így akkor ez félig tégla!Esetleg a kérdés! A kis robi piros androiddal az a rom-ra utal igaz? Ha jól emléxem! azaz hogy nem tudja indítani!
[ Szerkesztve ]
-
Hyoora
csendes tag
válasz loosht #28706 üzenetére
Gondolom amgától csinálta egyik reboot-nál lehet véletlen rányomtam a recovery lezárására!
De sajna ezt nemtudom! Csak azt hogy a recovery nem indul, és nem tudom azt mennyire befolyásolja az SD kártyán levő recovery file?!
Azaz hogy az a felelős érte, vag a backup mappána lévő recovery version file?[ Szerkesztve ]
-
Hyoora
csendes tag
válasz loosht #28703 üzenetére
Tudom hogy kell! De nem tudok recovery-t indítani! És pont ez a gond jelenleg! Mivel a kábelt be se lehet duni a telefon-ba, mert kitört az a csík rész. Így más alternatíva kell!
A rom-ot felraktam az SD kártyára, azzal megvagyok! De a recocery kellene nekem! :S"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."
-
Hyoora
csendes tag
Sziasztok! Can itt még online Guru valaki? Bagyusz vagy bárki aki jobban ért az OT995-höz?
Szervízes nálam egy ismim telója, elvállaltam mert nekem is ez volt régebben(csak most öcsém használja) szóval tudom a root-olást stb..
De most vissza felé kéne ezt csinálni egy Root-olt (eredetileg ICS) telefonnal! Csak a bibi hogy nincs recovery, és a teló szervízbaja az hogy kitört a töltőrész a telefonból! És a kérdés az hogy van-e más mód a recovery elindítására úgy hogy nagy valószínűleg eltüntettem azt ami rajta volt. (eddig eltudtam indítani a recovery-t (hangerő fel+bekapcs)-al. De formáztam a telót, elindítottam a backup-ot, nem boot-ol. 2-3-at néztem tegnap.
Utána félretettem, viszont most a recovery se indul el. Csak a kis robi meg a felkiáltójel! :S
Így nemtudom hogy mi legyen?! Valaki valami ötlet esetleg? Vagy most már fullon kuka? :/"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest