Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
Nem volt már mibe belekötni igaz?? jo szorakozást akkor.. a topic zárhato...
-
1. eloszor is téged érdekel az albérlet?? vagy nem?? mert ha nem akkor huzzál innen de gyorsan..
2. elmondtam már de elmondom még egyszer.. ez nem a hardver piac, ez nem a bolhapiac meg nem az Ecseri.. Olyan feltételekkel adom ki a saját tulajdonomat, amit én jonak látok.. vagyis ez senkire sem tartozik. Ha valakinek kell akkor ugy keljen ahogy én azt jonak látom..
nem fogok rezsit kérni életm értelmétol, mert valami kis nagyszáju alak azt mondja hogy ez igy helyes..
3. mivel két szoba van, futés szempontjáboltok mindegy hogy ott van-e még a barátnom a szobában velem, vagy csak magamra futok.. villany szempontjábol ugyanaz a helyzet.. a gépem éjjel nappal megy.. nem mindegy hogy néha a bnom is netezik??:F ha én használom a villanyt.. akkor tök mindegy hogy 1 embernek vagy 2 embernek ad fényt a szobámban.. és végül mivel a viz benne van a közös költségben, tök mindegy hogy most 20 liter viz folyik el egy nap vagy 400liter,mert ugyannyit kellérte fizetni.. ezeket figyelmbe véve én mégegyser elmondom nem kérek rezsit a bnomtol, mert az egy utolso, mocskos, szemét dolog lennne..
(de így ismár olyan dolgokat irtam amihez megint senkinek semmi köze)
4. ha nem tetszik az hogy a rezsi felét kell fizetni, akkor lehet keresni máshol albit.. (ja meg van egy törpe nyuszink, a kedvedért 4 részre fgom osztani a rezsit, mert ugy igazságos)
5.mivel 2,5 éve mindig volt folyamatosan albérlom, és senkinek nem volt kifogása ez ellen, ebbol valüszínü hogy nem is olyan szemét dolog ez.. foleg ugy ha azt nézem hogy tolem sem kérdezte meg az albérlö hogy napokig ott aludhat e nála a barátja barátnoje.. én nem kértem érte kulon semmit, meg nem mondtam neki hogy akkor o is fizessen már valamit.. pedig ez nagyobb pofátlanság, hogy más házában, egy vadidegen, megkérdezés nélkul meghív egy másik idegent..
6. roviden ennyi lett volna a mondadom, ha ennyire fáj neked hogy milyen lehetoségekkel lehet nálam kivenni az albit, akkor ajánlom keress más elfoglaltságot, vagy ne gyere ebbe a topicba! -
senki??? :O
-
up
-
up
-
még mindig aktuális még mindig UP!
-
up
-
up
-
UP
-
UP
-
UP
-
válasz
viharhozo.DC
üzenetére
hááát, egy picit kevés ez a 2-3 hónap...:U
-
Szóval, keresek egy albérlőt.. nem hátrány ha szereti a rendet..:))
1 ''kissebb'' szobát szeretnék kiadni, bútorozott, internet és kábeltévé van..:))
ja igen, a Keleti pályaudvartól 200 méterre van a ház, közlekedés szempontjából kifogástalan helyen..:))
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest