- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
-
west
őstag
nyomja ezt valaki?
-
Stehe
aktív tag
Hali!
Fent van game, de valamiért Vista alatt nem akar menni... Vkinek ötlete?
Köszi!
-
levis001
csendes tag
haliii! Hol lehet a játékot beszerezni?
-
tompi7
csendes tag
Segíts csuti75 ! A hatodik küldetésnél mit kell csinálni a kék furgonnal az alatt a pár másodperc alatt ? Köszi
-
válasz
Sirandrish #67 üzenetére
[link] A régiek itt vannak, gondolom ilyen hatalmas áron lehet majd kapni idővel az új részt is
-
Sirandrish
legenda
hol lehet beszerezni milyen áron? kiváncsi lennék rá
-
Javaslom az alapelvek átolvasását első körben. (Nincs warez a ph!n)
Második körben: ugye SM 2.0+os a videokártyád? -
fagee
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segitsen nekem létszi! Vista alatt szeretnék játszani a Crash Time-al, de amikor rákattintok a parancsikonra azt írja ki, hogy a "CrashTime Executable működése leált". Mit csináljak, hogy működjön? Már felraktam az 1.11 Pach-t, Reloaded féle crack-et használtam, és ugy sem megy. Köszi a segítséget.
Üdv!
-
csuti75
csendes tag
Hát srácok ezt a játékot nagyon eltalálták,első osztályú grafika változatos kiváló játék! Én ugy gondolom,hogy méltó ellenfele egy Need For Speednek! Nekem ezen a konfigon tökéletesen fut :
Athlon 64 3000+ 2 Ghz
2 x 1024 / 400 RAM
ATI RADEON X 1600 PRO 256 Mb VGA -
csuti75
csendes tag
Hello Gomezz! A segítség: A másodiknál kövesd csak a nyilat és arra menj amerre mutat,ellenőrző pontokon kell áthaladnod a pontokat "KÉK ÁTLÁTSZÓ KOCKÁK" jelzik! Ezt kell időre teljesítened! A Harmadiknál hárman indultok el és elsőként kell eljutnod a szervízbe amit szintén nyil mutat! Ha még meg akadsz csak írj
-
csuti75
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném a Crash Time-mel kapcsolatban! A harmadik kihívásnál amikor hárman indulunk el és a szervízbe kell mennünk akármit csinálok nem tudok első lenni! Mi a lényege ennek a futamnak? Légyszi segítsetek! Köszönöm!
-
csabikaka
csendes tag
ezt a gémt mennyié' lehet beszerzni? tacskóban van?
-
Gomezz
senior tag
Egyáltalán ha már megnyílt ez a topic, van olyan ember akinek megvan és tudna róla írni valamit?
-
7600 GS
addikt
Van tölthető demó a PC-gurun.
-
7600 GS
addikt
Melyik boltban lehet kapni?Milyen áron?
-
Csapi007
veterán
Nagyon pörög a topik...
-
Csapi007
veterán
Hy
Az a forma-1-es küldi álati jó volt.
Egyébként mikor bugázták le a kocsink, észre se vettem.(pedig megnézem az átvezetőket)
-
ABnormal
őstag
voltam én is a boltban,és nagyon tetszik a játék!
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #39 üzenetére
Újból nincs, de könnyen beszerezhető.
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #37 üzenetére
Ízlések és pofonok, ökörködni jó. Hatalmas + ponta készítőknek, hogy Tom és Semir immáromn létezik, nem csak noname személyek. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #33 üzenetére
két nappal ezelőtt jött ki
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #26 üzenetére
Az ez új, szerintem sokkalta jobb az első résznél. Ebben már van vonat is.
-
Sirandrish
legenda
egyébként ez mármegjelent (ha igen milyen áron kapható?) avagy sem? (ezesetben mikorra várható?
-
athomi
veterán
Az új részben is céltáblák az emberek? Ebben mennyivel van nagyobb szabadság mint az előző részben?
-
euforia
tag
válasz
Sirandrish #27 üzenetére
ööö hát nemis tudom...
nagyon kivoltam éhezve vmi autós játékra azér én kicsit szórakozgatok vele de tényleg elég gáz
-
Sirandrish
legenda
ez uj rész? mert a régit kipróbáltam de az ringbe szálhat a legszarabb autós játék címért
-
euforia
tag
na minnyá meglesz az első rész kiváncsian várom....
-
Csapi007
veterán
Jótszagattam vele 1-2 órát. Nem fogott meg úgy mint az előző.
-
Csapi007
veterán
Sajna nem kezeli a szélesképernyős felbontásokat.
-
mazda626
addikt
Fasza lett nagyon, ajánlom, hogy kapcsoljátok ki Driving Optionsnál az Arcad Plust, úgy nagyon jó az irányítás!
-
Csapi007
veterán
Egész jó kis játék.
Nem egy NFS, de el lehet vele játszogatni. -
euforia
tag
az előző része az mikor jött ki?
-
Csapi007
veterán
Az első is nagyon zsír volt.
-
athomi
veterán
Most nézem ez a játék 4Gb-os!
Lehet ez már villant vmit...lehet holnap megnézem milyen. -
mazda626
addikt
Személy szerint nekem az első rész is tetszett, ez még jobban lázbahozott, látva a képeket. Várom a véleményeket! Játékból a saját screenshotokat! Ma jelent meg, és már beszerezhető!
-
mazda626
addikt
A hazánkban is futó tévésorozat játékadaptációjának első része felemás sikereket ért el - rengeteg üdítő momentuma van a játéknak, de az igazán nagy címekkel nem tudott ringbe szállni. Ám most itt az újabb rész, mely ugyancsak a német autópálya-rendőrség kalandjait dolgozza fel, megspékelve mindenféle akciódús feladatokkal. A Crash Time, hűen az előző epizódhoz, őrült száguldásokat kínál, például az autópálya forgalmával szemben haladva kell utol érnünk a rosszfiúkat és hatástalanítani a járgányukat, miközben árkon, bokron, sőt, ezúttal már vonatokon is átugratva igyekszünk eléjük kerülni, miközben nemcsak hagyományos verdákkal nyomulunk, hanem akár helikopterrel, F1-es versenyautóval vagy a katonaság páncélozott felderítő járművével is a bűn nyomába eredhetünk.
Az Alarm für Cobra - Nitro-ban már megtapasztalhattuk milyen, ha egymagunk romba döntjük a forgalmat az autópályán, de most az új részben a "statiszta" kocsik még hatalmasabbakat robbannak és szanaszéjjel száll minden darabja a kaszninak, ráadásul a grafikát is jelentősen felturbózták a készítők, rengeteg látványos új effekttel kiegészítve. A játék talán legszórakoztatóbb része az osztott képernyős többjátékos mód, mely szintén megtalálható lesz majd, így a szórakozás már most garantált!
Tartalom
* Több mint 50 változatos küldetés háromféle nehézségi szinten, melyek a sorozat bűntényein alapulnak
* Versenymód, több mint 40 pályán
* Osztottképernyős játékmód, hogy egy gépen játszhass a barátaiddal
* Két hatalmas, pazar környezettel bíró játékrész, több mint 100 km összefüggő úthálózattal (autópálya, földutak, városi utcák)
* Megújított M.I. rendszer, melyben az ellenfelek letérnek az útról is, és árkon-bokron át is képesek egérutat keresni
* Új "kaszkadőrprodukciók" és akcióelemek, mint például áugratás akadály felett
* Egyedi visszajátszó rendszer a látványos események után
* Teljesen átdolgozott grafika, következő generációs kinézet és rengeteg új vizuális effekt
* Még látványosabb törésmodellekForrás: PC GURU
A játék 2007. november 2-án jelenik meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest