- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Kérlek, hogy ezzel a kérdéseddel fáradj át ide Azonnali alaplapos kérdések órája vagy ide Azonnali kérdések órája
Új topik nyitása előtt pedig használd a keresőt! Köszönöm!
Témát lezárom...
-
Trinexis
újonc
Üdv mindenkinek.
Nemrégiben vettem egy MSI G41MP33 combo alaplapot (sürgősen kellet).
A problémám pedig az hogy ha 4-nél több alkalmazást indítok el akkor elkezd lassulni a gép teljes mértékben.
Amik a gép belsejében vannak:Alaplap: MSI G41MP33 Combo
Videokártya: Asus Geforce GT650 DCG 1GDDR5 felvétele 400W
Ramok: 2GB 800MHz DDR2 Kingmax
2GB 800MHz DDR2 Samsung
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz
Táp: 450W Táp a márkáját nem tudomGondoltam csak ezeket írom ide úgyis csak ezek a fontosabbak.
Na a gépet 4x vittem már vissza szervizbe és mindig azt mondták hogy a gépnek semmi gondja nincs.
Az utolsó szerviznél már kicsit mást mondtak.
Azt mondták hogy az alaplap nem kedveli a videokártyát vagyis nem kompatibilisek egymással.
Rendben egy ideig belenyugodtam hogy szar alaplapot vettem.
De néztem a GÉPIGÉNY.HU weboldalán hogy az Outlastot max-on elvinné e az én kis drágaságom.
A gépigény szerint maximum grafikai beállítás mellet 1080p-s felbontás mellet szaggatás nélkül vinnie kéne a játékot.
De a másik érdekessége az hogy egy javás alkalmazástól megdöglik a gép konkrétan csak újraindítással
lehet rendbe tenni a gépet.
És amin mindenki meglepődik szerintem egy 30perces weboldal írás után is megdöglik az egész elkezd szaggatni a böngésző a notepad++ és a wamp is.
Konkrétan semmit nem akar behozni.Na már most az a kérdésem hogy szerintetek mit tegyek.
És előre is megköszönném ha csak az értelmes válaszok jönnének nem szeretnék senkitől sem oltogató vagy egyéb lenéző kommenteket látni.
Kérem csak az írjon aki ért ehhez és tudja mi a gond mert én nekem már a hócipőm telem van mindennel.(TROLLOKAT NEM SZERETNÉK LÁTNI!!!)
Aktív témák
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged