- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Adva volt egy minőségi chenbro ház, és beleszereltem a mikroATX-es AMD-s cuccomat, és az alaplap adottságai pont megfelelnek a ház támasztotta elvárásoknak, ennyi!
itt van a chenbro házhoz egy link[link]
vagy ez a link és nézd meg a különböző nézeteket, meg jobboldalon a házról a nagyképet..... a 4 külsőleg más házikó belülről azonos felépítésű, az enyém PC71023(Back)[link]
[Szerkesztve] -
HolyDay
tag
üdv!
nem vagyok potenciális vevő, csupán érdeklődnék hogy hogyan is néz ki az a mini pc. google barátunk ezúttal nem segítetttudnál feltenni róla 1 képet? szerintem a te üzltetden is segítene
köszi
tisztelettel: HolyDay -
Dryman
őstag
összejött némi kis cucc és most meghirdetem eladásra.
Egyik esetben sem bontom meg az összeszokott triumvirátust, azaz csak egyben vihető!
Kérem aki csak a processzorra ácsingózik az máshol tegye!
ECS Elitegroup N2U400A alaplap, Nforce2 Ultra chipset, nincs az alaplapon SATA, viszont van hozzá egy 2000+ Athlon XP thoroughbred B KIUHB steppinges processzor, és egy Titan D5TB csipogos processzorhűtő, ez így egyben 18K
Amtron (PC-CHIP) K7-817LM sd és ddr ramot is kezelő alaplap, benne egy 1900+ Athlon XP Palomino magos processzor, és a cucchoz egy AMD gyári K7 cooler, ez így egyben 16K
Valamint egy Chembro mini PC, benne gy Mikro ATX-es ECS AMD lap, benne egy 2000+ Palomino proci, hűtővel, 256MB ram, cd-rom, kisfloppy, 10GB-os HDD.
A videókárty (max 64MB) és a hang alaplapra integrált cucc, netezni és otthoni munkagépnek kiválló, vagy esetleg divx-et nézni sem egy utolsó.
Ára mindenestől 35K ajándék kis 14,5 colos szines monitorral!
Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest