Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
Silentfrog #12963 üzenetére
Az lehet, de hatékony forgatást azzal nem lehet végezni.Nálam például a CO2 buborékok már nem jutottak el az akvárium feléig, hiába volt a diffúzorra irányítva a jet, nem mellesleg negyedét lepte csak be az egész medencének.Esőztető után olyan helyekre is eljutott, hogy nem is gondoltam volna.Simán visszaért az esőztető alá, meg a szívó ághoz is, ami azonos oldalon volt az esőztetővel, ráadásul egyenletesebben eloszlatva a bubikat.Sajnos nem sok infót találni arról a megoldásról amit használsz, én is azért kezdtem bele anno.
-
orion1025
őstag
válasz
Silentfrog #12963 üzenetére
Nehéz velük bánni az a baj.A lily egy fokkal jobb, mert nagyobb szöget tud teríteni.Egy előnyük van, könnyebb elrejteni mint egy esőztetőt.Nálam az esőztető mellett szól még az, hogy nyitott akváriumnál szép fodrozódós felszínmozgatást lehet csinálni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest