- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #21 üzenetére
Nekem csak hátrány lenne (Tudom ki lehet kapcsolni). Sportolás közben fontos, hogy ne csak a zenét halljam.
A kényelemre én is kíváncsi leszek. 2 nagyon bejött, több óra viselet után kényelmetlenségnek semmi jele. Mástól is azt hallottam, hogy a 3 kialakítása nem az igazi. Na majd meglátjuk mi a helyzet az új szériával.
-
válasz
werszomjas #21 üzenetére
Meg, hogy mennyire lett kényelmes, és viselhető az új kialakítás. Amikor megjelent a 3, beleugrottam, és kültéren nem tudom visleni, mert percenként kipotyog a fülemből valamelyik (lehet velem van a baj...). De, mivel higiéniai termék, vásárláskor nem lehetett kipróbálni, hogy passzol-e, úgyhogy tulajdonképp egy lutri az egész. Vagy jó lesz, vagy nem. Nekem nem jött be, 70k mínusz.
Az ANC-t is tök jó lenne kipróbálni, hogy van-e egyáltalán értelme. Ez olyannak tűnik, mintha egy nyitott fejhallgatóba raknának zajszűrést. Nem egyértelmű számomra, hogyan tud hatékonyan működni. -
válasz
werszomjas #19 üzenetére
Egyetértek, én 2-ről fogok váltani 4 év használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest