- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Hi
Egy biztos, a Hamánál mindegyik jobb !!!
Igen, az tény, amit leírtam, sajnos nem tünnek annyira jónak, de azért még nem feltétlenül vacakok és még próbálni kell egy párszor, hogy biztos legyen az, hogy gyengébbek, mint valamelyik másik.
Amiről eddig nekem jó tapasztalatom van, azok a következők: 2500mAh-ás, AA Koracell, 1700mAh-ás Varta akku Plusz-Ultra (töltővel)
Inkább azt tudnám mondani, amiket kizárnék: a teljesen ismeretlen márkák, pláne ha igen nagy kapacitás van ráírva, Hama és a GP sem számít nálam a csúcsnak, még középkategóriának sem, bár a nagyobb kapacitásuakról nincsen tapasztalatom (2000mAh fölött).
Töltőben az Ansmannal az a baj, hogy nem csak hogy kisütni nem tud, hanem amlékeim szerint még a Photocam III is kettessével tölti az akkukat, ez pedig nem szimpatikus, pláne gyorstöltésnél !!!
Csak azt tudom javasolni, hogy olyan töltőt keress, amelyik cellánként tölt és 1 óra, vagy a fölötti a töltési ideje.
Ilyenek vannak pl. a Duracellnek és az Energizernek (1h gyorstöltő), bár mindkettő kissé túl zárt számomra, tehát az elektronikája hamarabb szét mehet a töltéskor termelődő nagy mennyiségű hő miatt.
Egyébként szinte minden cégnek vannak jó és gytra termékei is, tehát nem lehet egyértelműen márka szerint rangsorolni, legfeljebb az ismertebb, ''nagyobb'' márkáknál kevesebb, a többinél pedig több.
Sajnos csak ennyi tanácsot tudok adni neked !
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged