- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
flegga92 #12480 üzenetére
nor testre tettem, villogott az end felirat, 450 és 500 mA ment beléjük, gyári adat szerint 900 mA akkuk. Aztán visszatettem őket sima töltéssel és elkezdte tovább tölteni. 45 perc telt el eddig 220 mA-nél jár és még megy bele.
Mivel nemrég készítettem én is egy magyar nyelvű leírást, így azzal tudok reagálni (már ha mindent jól írtam, töltőt ugyanis nem akarok venni, van már elég):
http://kernel.uw.hu/lii-500.html
--------------------------------------------
Normál teszt (NOR TEST):Az akkumulátorból kisütött mAh töltésmennyiséget mutatja meg, három lépésben:
Töltés ---> Kisütés ---> Töltés
Az első töltés befejeződésekor a készülék kisütésre vált, eközben méri az akkumulátorból távozó töltésmennyiséget. Kisütés után a villogó END jelzés mutatja, hogy a kapacitás mérése befejeződött, ennek eredménye látható a kijelzőn. Amikor az END jelzés már nem villog, a töltés is befejeződött.
---------------------------------------------------Eszerint villogáskor már a kisütött értéket láttad. Utána viszont tölteni kezdted és a befelé menő Ah-mennyiséget mérted. Ez eleve nem ugyanaz, ráadásul sok esetben megfigyelhető, hogy többszöri töltésnél valamennyit nő a cella kapacitása (a BC-700 szériák is ezt csinálják frissítésnél, automatikusan ismételve).
De akkor lehetőleg a kisütött értéket kell egymással összehasonlítani. Vagy jobb híján a betöltöttet, de akkor a másik esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged