Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyurgyevo #2691 üzenetére
tavaly az itteni Lidiben 300(!) Ft-ért szórták ki a 4 db-os Tronic AA és AAA készleteket, akkor én is vettem jópárat
valóban nem rosszak, de azért messze vannak a márkásoktól: 12 db-nak a fele hozta nagyjából a névleges kapacitást: IPC-1L-en mérve 2,4 Ah körülit (az már belefér a névleg 2500 mAh tűréshatárába, hiszen a töltő sem garantáltan pontos), a többi 2,2-2,3 Ah körüli
(IPC-1L-el vigyázat: van egy hülye, semmire sem jó kijelzése, amikor a töltési kapacitást jelzi ki - ami természetesen még egy teljesen gagyi akku esetén is meg szokta haladni a névlegeset. Tesztelni, vagy frissíttetni érdemes a töltővel, csak akkor méri le a tényleges kisütési kapacitást)
-
gyurgyevo
csendes tag
válasz
gyurgyevo #2691 üzenetére
Ne haragudjatok, valami több éves megjegyzéshez szóltam hozzá, bár nem akarok reklámot
csinálni a kinaiaknak, azért amit irtam az igaz, hirtelenjében 12 db 4000 mAh baby akksit vettem az előbb leirt módszerrel midössze 4800 Ft-ért és mind tökéletes. ( a babyt egy
általam készitett adapterrel töltöm az IPC1-ről)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest