- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Na ez biztos meg mozgatta mindenkinek a fantáziáját [kép]
Persze a telefon vásárlás szempontjából#31Ricardo teljesen jó reklám, megy mindenki telefont venni, főleg ha a csajt is adják mellé
-
heavygrip
senior tag
"jó a súlya, a megbízhatóság jele, ha nem működik ütni is lehet vele"
#17 Sz.L. Vajon egy Samsung xcover 6 ről is így"hámlik "lefelé a hátlap? Igaz még egy bő éve van piacon,azért már jelentkezni kéne a jelenségnek, legalábbis fórumokon nem olvastam ilyen jellegű hibáról annál a telónál.
-
heavygrip
senior tag
A Cat telefonnál is ez van sajna, személyes tapasztalat. De szerintem minden ilyen borítású telefonnál ez a hiba jelenség, a gumi öregszik, deformálódik.
A Cat s60 nál nekem a hátlap jött le(az a plasztik borítás), a cat s42 ről a hátsó gumi borítás... Az S41 kétszer leesett és a csavar tört bele oldalt..
Ismerősnek az armor 6 on ugyanígy a hátlap, hiába hogy csavarozva van.
Nem tudom milyen lehet az össze szerelés az armor 24 en,vagy az anyag minősége/használata.
Az biztos hogy az armor 19 és az armor 21 betyár erősnek tűnik, fogalmam nincs meddig bírják majd. Úgyis le írom majd mik a tünetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest