- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
válasz greatchaos #2327 üzenetére
De másfél honapjára mondta,hogy szar nem napokon belül.
Az meg elég hihetettlen,hogy egy 63e ft-os cucott 1,5 honap után teszteli is le valaki.
Ráadásul Aki enyiért vessz vgá-t az játszik is a géppel .Én "csak" eggy 7600Gt-t vettem a napokba de 2 nap alatt vagy 20 játék futott rajt.
Ha 1,5 honap mulva romlik el akkor nem ugy megyek az eladóhoz ,hogy szart attál el.
Meghogy" szerencséd,hogy nincs külsérelmi nyoma mert ideges lenneék
Meg biztos megakartad biherálni a biost azért hibás.
Ne is mond hogy nálad müködött rendesen mert még idegesebb lesszek"Hát ilyen privik után érthető az eladó felháborodása
[ Szerkesztve ]
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
Mz/ts250@300
tag
válasz RoyalFlush #2329 üzenetére
Aham értem érdekes beszerzési sorend.
Akormeg főképp nem értem miért utasitotta vissza a kiprobálási.illetve tesztelési lehetőségett,valamint akinél késöbb kiprobálta miért nem tette előbb..hissz tudta,hogy hetekig honapokig nem lessz gépe amibe tesztelni tudja.
Enyire megbizott volna egy 1xx napja reggelt ujoncban ráadásul amikor ilyan nagy összegről van szó?A héten adtam el egy 3,2 es northwood procit azért eléggé felennék háborodva ha 1,5 vagy 2 honap mulva irná a vevő,hogy szar mert letörött egy lába,vagy nem indul ,vagy stb
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
Mz/ts250@300
tag
A tesztett a az eladónál mindenképp elkelett volna végezni,Ha ott nem ,akkor othon vagy akárhol 3 D-s alkalmazások alatt.
Akkor ha hibázik jogos lenne a panaszod .
Ez olyan dolog ő mondhatja ,hogy tesztelte ,hibátlan te meg modhatod,hogy 1,5 honapig nem használtad itt igazságott nehéz lessz tenni.
Ha jol tudom személyes tali volt akkor nem értem az eladót sem hissz az ő érdeke is , a leendő tulaj jelenlétében lefutatott teszt,hissz utolag már nem jöhet a vásárló azzal,hogy szar volt már nálad is .Valamint elkerüli vele a szerelési ,szálitási ,buherálasi,stb hibákatPersze lehett,hogy a kártya csak ugy bedobta a kulcsot az ujj kollégánál .
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Öregszem
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest