- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
bélanéni #17400 üzenetére
Itt hangzik el a lényeg. Igen, egy privátot megért volna. Tetszik-nem tetszik, kárt okoztál neki azzal, hogy nem vetted át az eltetetett procit.
Másik dolog az esetleges megbízhatatlansága, de ez semmit nem indokol.Amúgy meg, most komolyan, nem ért meg volna egy 3-4 szavas privátot, hogy nem kell a proci? Sok kellemetlenségtől kímélted volna meg mindkettőtöket.
A személyeskedét kéretik a privátokra tartogatni! Ne kelljen már ezért kiraknom senkit.
-
Viktor77
titán
válasz
bélanéni #17397 üzenetére
Nem leszek döntőbíró, de szerintem nem neked van igazad. A feketék osztásához sincs közöm.
Egyrészt, azért valóban nem kérhetsz feketét mert nem válaszol.
Ha meg nem válaszol, akkor abban a pillantban le kellett volna mondanod a procit, amikor úgy gondoltad, hogy megbízhatatlan.
Az nem érv, hogy "úgy gondoltam".A szimpla tényállás az, hogy eltettettél 3 hétre egy procit amit nem vettél át (mert "úgy gondoltad"), vs. nem válaszolt a többi alkatrészre. Elég egyértelmű kit ért kár.
Még egyszer, a szavam nem befolyásol semmit, egyéni vélemény.
-
.:Vision:.
aktív tag
válasz
bélanéni #17391 üzenetére
" Nagyon örülnék, ha be tudnád tartani. Jelentkezni fogok mindenképp! Előre is köszönöm!!" idézet vége ! és azt te irtad nekem. A többi CPU n rég tuladtam csak a tiéd tárolom itt amit ba.sztál elvinni. ezért jár a fekete nem másért. Azért nem jár fekete mert árakat igérek és nem küldöm, de azért igen mert 3 hete tárolok egy 40.000FT os proict amit nem viszel el, tudod menet közben esnek az árak és azt én buktam nem pedig te...
-
.:Vision:.
aktív tag
válasz
bélanéni #17389 üzenetére
Az engedélyem nélkül nem idézhetsz be privátot ezért ujabb fekete jár. Amit megigértem éln tartottam a procidat. A további hardverekre nem tudtam versenyképes árat adni azért nem is írtam ! TE álltál el a megbeszélt üzlettől ! CSAK NEKED JÁR FEKETE:
AZ engem feketéző hosszászólát lécci töröljétek,
SMS , sem hívást nem kaptam tőled.
Én sem am kezdtem és makulátlan a nevem !
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest