- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
válasz
regvoltrossz #954 üzenetére
Köszönjük a fáradozásodat! Ez így elég egyértelművé teszi a vita eldöntését.
Meg lettetek vezetve! -
Ősember
őstag
válasz
siker
már csak az kellene, hogy ez a paraszt bocsánatot kérjen töled
-
Balinov
titán
válasz
Kedves regvoltrossz! Mi köszönjük,hogy nem süllyedt el a story a süllyesztőben és a szkennelt képek tanúságot tettek az Igazság oldalán.A tanulság immár levonható!
-
Speed®
titán
válasz
Kapd ki a nagy képeket, elég a 2 link. Így már frankó.
Ami a ''vitátokat'' illeti, szvsz mindketten hibáztatok. Te a pároddal mikor bizalmatlankodtatok és támadó hangvétellel kérdőrevontátok, az eladó pedig azzal, hogynem mondott igazat a feladást illetően. Kicsit több türelmet és bizalmat legközelebb, menni fog simán minden. Emberek vagyunk, nem tévedhetetlenek
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
regvoltrossz #913 üzenetére
A postabélyegzőből, és az
átvételi elismervényből kiderült, hogy 16-án Győrben lett feladva(nagy
valószínűséggel azután, hogy megkértem ne szórakozzon a párommal).
Esetleg ha ezt be tudod scannelni, akkor az is egyértelművé teszi a dolgot, mert ha neked van igazad, talán könnyebb ezt megvalósítani, mint Buga_Laci-nak a 12-ről szóló feladóvevényt bemutatni. -
Thunder78
őstag
válasz
Nem hiszem, hogy ki lennél tiltva.
Viszont most már én is kíváncsi vagyok, hogy mikor is lett feladva az a csomag.
Abban a tudatban írtam az előző hsz-emet, hogy 12-én és Te voltál csak simán türelmetlen. Viszont ha később került postára a cucc, akkor fordul a kocka. Mármint ami a véleményemet illeti a témával kapcsolatosan. -
Krissz22
senior tag
válasz
És most akkor mi lesz? Ki leszek tiltva, mert neki nem tetszem?
Ezt honnan gondolod?
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Valószínűleg a gond az volt, hogy nem bízott meg benned teljesen és várta a lóvét, hogy aztán ha megjött, sürgével feladhassa neked a cuccost!
Én személy szerint többször vásároltam a phn úgy, hogy mikor megjött a cucc akkor utaltam a lóvét, és fordítva is, soha senkivel nem volt problémám ez idáig!
Sajna a frissen reggelőknél mostanság megszaporodtak az átcseszők száma, így sokan bizalmatlanok az újoncok felé.
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
regvoltrossz #880 üzenetére
Elolvastam a storit!
Az látszik, hogy halovány gőzöd sincs a magyar posta működéséről.
Korrektségből egy nagy nulla vagy, ugyan is tolerálhattad volna, hogy az illető megelőlegezte neked a bizalmát azzal, hogy mindenféle biztosíték nélkül feladta neked a cuccot!
Szvsz, hogy a módja neked nem tetszett, hát akkor ajánlom neked az utánvételes (min. 2000HUF) megoldást és mikor kezedben van a kütyü akkor fizetsz! -
törölt tag
válasz
Elmész te a picsába... És akkor még nagyon finom voltam... Ingyen a vak világba feladtam a csomagot CSÜTÖRTÖKÖN (Július 12) és 17én megkaptad... 19én fizetted be a 4300 forintot a számlára... És még Neked áll feljebb? Te szarházi...
-
gban
veterán
válasz
A feldolgozás érdekében ( [link] ) írjátok ide az illető nevét, hogy aki feldolgozza, ne kelljen mindig linkeket megnyitnia.
Kösz.
Realradical dolgozza fel, bocs hogy helyette szólok, de szerintem kezelhetőbb lenne így neki.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest