- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
balazs_t
tag
Látod pontotsan ezért nem írtam nevet! Ezért írtam hogy nem érzem hogy lenne értelme itt vásárolni, mert simán ráfaraghat az ember úgy is hogy közben senki sem hibás...
Bár azért az, hogy ha nincs rá gari az egy egyértelmű tény.... a szervíz hivatalos álláspontja. Hogy mikor küldtem el az is tény. Szóval akkor sem érzem teljesen tisztességesnek a dolgot, akármennyire is én voltam a hülye.
Egyébként tényleg teljesen mindegy, mert nekem többet ilyen gondom biztos hogy nem lesz!!!
Az egyetlen biztos módszer a kényes esetek és átverések kikerülésére, hogyha valaki nem vásárol itt. Ennyi... én ezt fogom követni...
(no ez persze nem fenyegetés volt
-
kgbrg
tag
Annyira nem akadtam ki. Csakhát ez lett volna az első komolyabb üzletem itt a ph-n és rögtön így kezdeni. Ezek után mit várjon az ember?
A legbosszantóbb az egészben hogy a gép többi része itt áll félkészen és most megint keresgélhetek hogy mit hol vegyek meg. Ez a konfig pont megfelelt volna nekem.
Mindezek ellenére Zolaa-val nincs semmi bajom. Végül is engem nem ért kár, csakhát kissé rosszul esett hogy lemondta az enyémet más hibája miatt.
Amúgy ezek a bazárok, boltok itt a PH-n mennyire megbízhatók?
Ott is előfordulnak hasonló dolgok? -
Nyugdíjas
nagyúr
Erre azt tudom mondani, hogy sajnos akkor is erre nem ez a módi. Pont ezért (ezek szerint már csak volt) jó üzletelni a ph!-n,mert itt vannak le nem irt elvek, amiket általában mindenki betart. és az egyik az adott szó betartása. Ha valaki valakinek odaigér egy terméket, nem szokás lefújni. Mondom elvileg, és mondom az itt üzletelő normálisabbja számára ez igy van....
Ettől függetlenül értem amit monc, csak azért jó ezt szóvá tenni, hogy más is tudja. de egyelőre nekem nem klír, hogy ki a hunyó a konkrét esetben, szóval várok kiváncsian.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest