Hirdetés
Aktív témák
-
Tonic_
tag
Már a kezdetektől ilyen volt. És használok divX codec packot. Játékoknál nagyonnagyon akad már a hang. És nem tudom mit csináljak. A játék maga tök gyors, de a hang akad mint állat. Ja és nem csak egyfajta játékban hanem az összesben ami fent van a gépen.
-
ssolitude
őstag
Nem volt véletlenül alaplap vagy proci csere?Egyik napról a másikra kezdte?
-
Tonic_
tag
Érdekelne, hogy mit?l lehet az ha a hanglejátszás akadozik. Általában játékokban, de programokban is néha szaggat a hang. Csak akkor jó, ha a vezérl?pultban a multimédia részben leveszem a hardveres gyorsítást. De akkor se mindig jó, csak nem annyira akadozik a hang. Próbáltam PCI-os és ISA-s hangkarit is, de mindegyikkel akadozott a hang. El?ször arra gondoltam hogy amiatt lehet , mert kicsi a gép teljesítménye. 550Mhz amd proci, 64MB ram, S3Virge+Voodoo1 karesszel. Szerintem azért egy ilyenen már mennie kéne rendesen a hangnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest