- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
azbest
félisten
Ajax-szal próbáltam adatokat lekérni különböző szervereken futó szolgáltatásoktól, és akkor koppantam, hogy az XMLHttpRequest-re is vonatkoznak a biztonsági megkötések, amelyek miatt csak ugyanazon az (al)domainen lehet a kért tartalom, mint a hívó oldal.
Neten körülnézve találtam egy megoldást kissé más alapokon (JSON-t emleget, de szerintem nem sok köze van hozzá):
A JSON-based design approach lacks AJAX's cross-domain restrictionsEzt alapul véve csináltam egy sokkal egyszerűbb demo-t, amivel lehet más domainen lévő adatokat is lekérni:
http://linked.drag2web.com/crossdomain/Nem olyan jó, mint az Ajax, mert nincs kezelve a lekérés állapota, de egyszerűbb esetekben megfelelő lehet. Nameg biztos lehet fejleszteni rajta, hogy azért jobban megközelítse az Ajax szinvonalát.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Raspberry Pi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest