Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem kívántam ilyen hozzászólást tenni, pláne ilyen topikot indítani, de nagyon felhúztam magam. Angol ismerősömtől jött egy levél, amin sehogyan sem tudtam kiigazodni. nem nyelvtudás hiányában, hanem, mert nem volt érdemleges szöveg benne, csak mindenféle ostoba utalás. Láttam, hogy rengeteg embernek lett kiküldve és nem is egy helyen megfordult már.
Állítólag valami kép is volt hozzácsatolva, de ezt nem láttam szerencsére. Állítólag el kell olvasni a csatolmányokat, mielőtt megnézem a képet. Én mindig óvatos vagyoka vírusok miatt. megvizsgáltattam a Norton Antivirussal, semmi.
Kinyitom a számtalan csatolmány egyikét, beleolvasok és olyan dühös leszek, hogy majd szétverem a gépet.
Arról szól, hogy ha nem küldöm tovább a levelet, akkor engem is infarktus fog érni, mint xy barátját az egyik koliban és ne küldjem vissza a címzettnek, hanem valaki másnak. Gondolom így majd azt éri infarktus, aki törli a levelet.
Mondjátok már meg: miféle állat az, aki ilyennel szórakozik karácsonykor? Ki az barom, kretén, dekadens pali, aki ilyet kitalál?
Az angol ismerősömnek is lehetett volna több esze...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest