Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
djyangce
tag
Sziasztok!
Idő közben gépet váltottam. A régi gépet szétszedve kivettem az alaplapot, gondosan kitisztítottam a házat és a jobb megismerés végett teljesen átnéztem az alaplap leírását és az alaplapot közelről. Rá kellett jönnöm, hogy a cég, ahol vettem a gépet tévedésből default 3.40V-on hagyta az AGP feszültségét.
Azt hiszem ettől halt meg a kártya.
Yangce -
Sidaries
őstag
Hát fizikásilan biztosan nem az Agp-ről megy. Ha az Agp portodon kifekszik néhány pöcök akkor az egyáltalán nem fogja zargatni az alaplapi kártyát. Egyébként szerintem azért nem lehet egyszerre a kettőt használni, mert választani kell. Vagy ez vagy az. Nem tudom ezek, hogyan vannak felépítve, de gondolom egy irq meg miegyéb és biztonsági okokból nem engedi a kettőt együtt. Egyébként nem biztos, hogy olcsóbb az új kártya. Próbáld ki máshol, addig nem lehet biztosat mondani.
-
-
djyangce
tag
Bar, ha az AGP port a rossz, akkor az alplapi AGP videokartya miert muxik?
-
djyangce
tag
Hello mindenkinek!
A gondom a következő:
Ket hetig tavol voltam otthonrol (gep kihuzva). Ezutan ujra bekapcsoltam es valmilyen oknal fogva nem jelent meg kep (lehetett mindig hallani, hogy a rendszer felall). Aztan kb. 10 perc vakhasznalat utan megindult. A monitor jonak bizonyult, mert mas geppel mukodik. Par hetig ilyen felfutes utan mindig mukodott is a gep. Aztan egyszer csak semmi. Szerencsemre van alaplapi videokartya is, ezert hasznalni egyelor tudom a gepet, de zavar, hogy az AGP-s kartya nem muxik (ASUS V7100).
Az a helyzet, hogy mas kartyakkal is hallottam ilyen problemat mar, mas alaplapokkal. Lehet, hogy ez valamilyen AGP specifikus hiba?
Elore is koszi, Yangce
(Masik gepben meg nem probaltam ki a kartyat. Lehet, hogy az AGP port a rossz)
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest