Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Annyit tudok mondani, hogy én évekig Gimpeztem, aztán jött az Affinity, és kábé két hét ismerkedés után a Gimpet már csak arra használom, hogy a PNG-ket automatikusan körbevágjam (ezt részben hiányolom az Affinity programokból, mert bár van Rasterize and Trim, de exportnál figyelni kell, hogy a kijelölt réteget mentsem, ne az egészet).
Mindhárom Affinity megvan nekem, és imádom, hogy a Publisherben egy-egy kattintás a Designer vagy a Photo felületére, eszközeire váltani, de ha teljesen át kell vinni a cuccot, akkor is egy menüpont kattintás és már nyílik is a program.
A Live filterek pedig zseniálisak, a GIMP-ben ezt már nagyon hiányoltam anno, ezért nem is térek vissza rá.
Összességében már csak Affinity, semmi más, egyelőre örök szerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest