Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Egy ideig én is lógtam. Vettem becsülettel a diákbérletet, de aztán eltörölték a távoktatás utazási kedvezményét - én meg berágtam (ha úgy tetszik, egyszemélyes állampolgári engedetlenségi mozgalmat indítottam...
). Aztán egyrészt beláttam, hogy ez visszás állapot (a ló túloldala nem megoldás), másrészt belefáradtam az állandó figyelésbe (volt olyan, hogy valamenyik plázában a mozgólépcsőn fölfelé menet azon kaptam magam, hogy ellenőrt keresve nyújtogatom a nyakam...
). Az arany középút megkeresésében nem kis segítségemre volt az a tény, hogy már egy ideje a cég fizeti a helyi bérlet 50%-át...
Viszont amint lehet, kocsival fogok járni dolgozni, a BKV meg felőlem bekaphatja...
Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Aztán egyrészt beláttam, hogy ez visszás állapot (a ló túloldala nem megoldás), másrészt belefáradtam az állandó figyelésbe (volt olyan, hogy valamenyik plázában a mozgólépcsőn fölfelé menet azon kaptam magam, hogy ellenőrt keresve nyújtogatom a nyakam...
). Az arany középút megkeresésében nem kis segítségemre volt az a tény, hogy már egy ideje a cég fizeti a helyi bérlet 50%-át...