- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kBagyula
senior tag
Szia!
Képek itt: Bővebben: link az enyémről...
Hasonló Aerocool topik itt: Bővebben: link
Üdv,
kBagyula -
Dresden
csendes tag
Hehe!
Ez egy isten ház! Kb. 2 hete vettem én is a Mistral-ban! Márcsak ha az árát tekintem akkor ez egy szuper jó vétel volt! Nem fogom leírni mégegyszer amit előttem írtak róla(mind teljesen igaz a házra)
Hátulról tényleg hiányzik egy 12 cm-es venti, de az már meg van rendelve!
Annyi még hogy én akor szerencsés vásárt csináltam mert nekem nincs semmi baja az első ventinek! Szépen gördülékenyen pörög!
Csak ajánlani tudom!!! -
bolondember
MODERÁTOR
Nekem feketében van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Jól néz ki sötétben, jók a ventik is rajta, bár hátulra (minimum) egy elkél (-már tervbe véve) kiszívni a meleg levegőt... Rosszat max annyit tudok mondani, h a kártyákat továbbra is csavarozni kell, nem bepattintós..
A rezonanciát én viszont nem érzékelem mondjuk..
Értékelés: Ajánlott/nagyon ajánlott -
DENIS
csendes tag
Nemrég vettem pont ilyen házat!! (A mustrálban) Az eddigmegszokott minőségtől eltér pozitiv irányba. Minden él lesorlyázva és minden ami nem kellehet (5,25 3,25 helyek kitakarólemeze az alaplpi fémpanel a Pci-os lemezek) nem perforáltak hanem be vannak csavarozva!! Abszolut igényes! A venti szabályzó teljesen jó, és köthetsz rá még 1pár ventit is!! Viszont : sztem az elölapon található 12cm-es légkavaró picit hangos és picit rezonál!! Konklúzió : AJÁNLOTT VÉTEL!!
-
Torry
addikt
up!
-
De attól függetlenül kíváncsi vagyok, hogy akinek ilyen háza van annak mi a véleménye róla
-
Jogos
-
Trak
addikt
Ha a google-n nem találtál, akkor használd legközelebb a PH keresőjét is.
Itt az aerocool házak topikja:
Bővebben: link -
up
senki sem ismeri ezt a házikót -
jah itt a kép az aerocool házról:
[Szerkesztve] -
Üdv mindenkinek!
A fentebb említett házzal kapcsolatban szeretnék információkat megtudni. Gondolok itt szerelhetőség, mínőség, tapasztalatra.
Tudom hogy létezik a gulcsi, de ott nem találtam használható anyagot.
Jah és még egy kérdés: melyik házat érdemes venni? az Aerocoolt vagy a Casetek 1020-as sériából valamelyiket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest