- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Árpi bá
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Akkor jó! Tetejére a rács, Cool lesz!
-
Árpi bá
aktív tag
Hány centis a felsö lyuk? Ha 8, akkor Zalman OP 01!:D
-
StoneBridge
senior tag
Ezt a tartozékot én is meglestem. :)
Chieftec dual fanos tápnak a ventije ''laposabb'', tehát szerintem el fog férni ott középen is a neki szánt helyen.
Csak jó lenne valamivel megvilágítani, de erre ötletem nincs (még). :) -
LukE
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
ez csak fedo, nincs alja, az marad. (mustarba lattam 1et hetfon)
Ha pont az a tap szerepelt, akkor van rola nyitott kep. Ha nem, akkor ajanlom figyelmedbe a csavarhuzot:DDD
(moddolasnak altalaban nem azt hivjak, ha veszel valamit, es belenyomod a gepedbe:D) -
Alvin_ti4200
félisten
naaaa:)
-
Alvin_ti4200
félisten
Holnaptól kezdve én is moddolásra adom a fejemet:) Nagyon megtetszett ez a kis kiegészítő. Nekem egy DTK 400W-os tápom van (PH!-n is szerepelt több helyen), amiben nincs alul venti. Nos az lenne a kérdésem, hogy egyáltalán hogyan tudom anélkül átépíteni ebbe az akril cuccba a tápot, hogy valami baja legyen? És hogyan tudok belerakni ventit? Van neki hely? (Nem láttam még a tápomat belül). Minden segítséget köszönök:)
Jah, a Mistral-os link lemaradt: [L]http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008564&szam=1&user=1[/L]
És itt a hivatalos link: [L]http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/accessory/acryshield/acryshield.htm[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Minecraft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged