- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Na, a drága bátyót úgy kell megütni, hogy amikor szép fekete energialabdákat dobigál feléd, akkor azt normál force push-sal visszapasszolod, ő visszapasszolja, aakor te megint vissza. Majd elvéti, és begubózik. Ekkor a környéken levő kövekből kiválasztasz egy szimpatikus darabot, és emeléssel hozzávágod. Ekkor kicsit bekattan, szóval fussál ahogy csak bírsz, mert nagyot fog szólni. ezt párszor megjátszod, és vége. Ezóttal tényleg, és csak egy kicsit kell kóvályognod a jégsivatagban a filmbejátszáshoz.
-
bandiras2
senior tag
Következő főellenség:
Barlangi troll, akkora mint az empire state building. Futni kell előle mint atom, időnként neki áll a földet verni, akkor elkezd hullani neki a ''kavics''. Ha felemeli a feje föké, akkor gyorsan odamész hozzá, és nyomva tartod a ''force push'' gombot, amíg nem villan egyet a kezedben. közelről rányomod mielőtt még eldobná, és ezt kell megismételni néhányszot. A mocsok dög időnként maratont fut két dobás között de ki kell várni az emelést és minden OK lesz.
Most a drága bratyómat zúzom, de most vele szívok. ha meglesz, beírom ide. Vagy beírja más. Még kb 20 percig neten vagyok, legközelebb csak holnap, vagy holnapután. -
bandiras2
senior tag
Egyenlőre nem nyitok új topicot neki, hanem itt kérdezem meg.
A játék vége felé járhatok, az idegenek bolygóján vagyok, felhőváros, ''légitaxidokk'', a hüllő most mutatta be nekem a kis barátját, akinek 4 lába+4 keze van, és mindegyik kezében plazmapisztoly van, amivel simán átlő 3 pajzsréteget. Dobálom 5. szintű tüzgolyókkat, 5. suintű erőlökésekkel, de megsem érzi. Hogyan lehet ezt a szemetet kinyírni
Kétszer felmászott a lebegőágyújára, amit kiszedtem alóla, de nem lett kevesebb az életereje.
Valaki segítsen PLS -
desolator
senior tag
Tudnátok segíteni, hogy a francba lehet elindítani ezt a játékot? Az nfo.-ba az ez van neki írva:
1.)Unrar, Burn CD1 Using A120 Newest Version, Make sure ''Burn
RPMS Data to DVD'' is selected. Enable RPMS in A120 under
Emulation.
2.) Install and Play.
3.) Have fun
De hiába telepítem fel Alcohollal, pedig be van kapcsolva az RPMS emuláció, ugyanúgy kiírja, hogy tegyem be hozzá az eredeti cd-t. Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest