Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
válasz
BonFire
üzenetére
Na, bocsi, csak most van annyi időm, hogy részletezzem a dolgokat.
Focimeccsek összefoglalóját csinálgatom közben. Felveszem a teljes mérkőzést, majd megcsinálom az összefoglalót. Többször is volt olyan, hogy beraktam a két félidő videóját, kivágtam a fontos részleteket, de a végén néztem, hogy egy gól csak hiányzik. Közben pl. a két fontos részlet között töröltem a felesleges részeket, így ami kimaradt és már töröltem, azt újra be kellett másoljam, hogy keressem ki az elmaradt gólt, de akkor már hangsávot nem kaptam, csak képet. Csak Premiere-be dolgozom, vagyis tanulgatom.
Végül nem tudom hogyan, de megoldódott! Köszönöm a segítségedet, és bocsi a értetlenségemet!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest