- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Még lenne egy kérdésem feléd/felétek: van egy .mogrt kiterjesztésű Premiere fájlom, amit szeretnék módosítani, pontosabban a szövegeket, lógókat levenni róla és sajátot rakni, de megvan a lista, amit ad a fájl. Ezt lehet valahogyan módosítani?
-
Pikaa
aktív tag
válasz
BonFire #2903 üzenetére
Na, bocsi, csak most van annyi időm, hogy részletezzem a dolgokat.
Focimeccsek összefoglalóját csinálgatom közben. Felveszem a teljes mérkőzést, majd megcsinálom az összefoglalót. Többször is volt olyan, hogy beraktam a két félidő videóját, kivágtam a fontos részleteket, de a végén néztem, hogy egy gól csak hiányzik. Közben pl. a két fontos részlet között töröltem a felesleges részeket, így ami kimaradt és már töröltem, azt újra be kellett másoljam, hogy keressem ki az elmaradt gólt, de akkor már hangsávot nem kaptam, csak képet. Csak Premiere-be dolgozom, vagyis tanulgatom.
Végül nem tudom hogyan, de megoldódott! Köszönöm a segítségedet, és bocsi a értetlenségemet!
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy miért van a következő dolog: pl. ha már dolgozok egy videó anyaggal a Premiere-be, amit összefaricskáltam, de valamit mégis elfelejtettem és újból be szeretném tenni az anyagot, akkor azt már hang nélkül rakja be valamiért. Miért van ez?
Csatoltam egy videót is wetransfer linken keresztül. Nem vírus, csupán egy videó van a linken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest