- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Vai
csendes tag
Sziasztok,
hát elég pöcsölősen, de végülis megoldottam a dolgot. Exportáltam a hangsávokat Wavelab-ba, ami azért kicsit jobban kezelhető szerkesztőprogi. Lekevertem mindekettőt monoba + normalizálás. Ezután egy csodás sávtolagatás és vagdosás következett. De így legalább működött.
Aztán kicsi matek, hogy mennyit vágtam le, aztán pont annyit levágtam a stereo fájl-ból; azt meg importáltam a Premiere-be.
Jól jött volna egy World Clock
-
Vai
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy felvettünk miniDV kamerával egy táncbemutatót, aminek elég fos lett a hangja. A szám megvan mp3-ban. A célom az lenne, hogy Premiere-ben alávágjam az mp3-at.
Gondom a szinkronnal van, mert a videon nem az elejétől indul a szám. Próbáltam már kifülelni, hogy hol kellene vágni, de istennek nem akar pontosan összejönni.
Ötlet?
Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest