- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
Szerintetek itt ellenőrzik a diák jogviszonyt vagy igy ha itt vásárolnék megkerülhető? (Van diákom, de nem fogadja el az adobe)
Vagyis, hogy az all apps-ra értem a kérdést nem a fotós csomagra.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
lanszelot #28987 üzenetére
Hát ahogy az előttem írok is mondták : kísérletezni kell. Nem mind1 hogy nyomdában vagy otthoni nyomtatón lenne e kinyomtatva. Nyomdába nyilván kell kifutó meg minden, otthon ahány nyomtató annyi felé print lesz mert ugye ő nem tud 100 %ban nyomtatni a papírra. És ha duplex kétoldalú a nyomtatás még fél centikre is elcsúszhat a két oldal egymástól. Mindenképp csinálj próbanyomatot!
-
soundsonic
aktív tag
válasz
Pokesz007 #28970 üzenetére
Bocs a dupla hsz-ért. Készítettem neked egy gyors demó-t hogy szokták ezt csinálni. Igaz én most krita-ban egy ingyenes rajz programban animáltam ,de ps-ben is megvalósítható kicsit másmilyen menü rendszerrel. Ezekhez digitális rajztábla elengedhetetlen. Egérrel nem fogod tudni megcsinálni. https://youtu.be/hJ9bi2xBvwY
-
soundsonic
aktív tag
Szia! Sajnos nem tudtam megnézni mert autentikációt kér tőlem ,de mind1 is.. Tudom, hogy az ár kecsegtető, de nagyon vigyázzatok vele. Az emag-on is van 43 e Ft-ért 1 éves CC all apps licence, de ha elolvasod a hozzászólásokat értheted, hogy valaki már megvette és mennyiségi licence-t vett. Élt egy hónapig majd kidobták az accountját a felhasználók közül. És bár ilyenkor szerintem az emagnak felelősséget kellene vállania, nem hiszem hogy teszik ezt mert csak 14 nap visszatérítés van vagy valami ilyesem.. Én is gondolkodtam rajta, ennyit talán megérne, de nem kockáztatok, szóval mindenki óvatosan.
Keresés 🔎 adobe | Vásárolj online az eMAG.hu-n#Pokesz007 Hajrá! Elég sok tutorial van : Egy digitális rajtáblára azért szükséged lesz hozzá Photoshop Tutorial | QUICK TIP | Basic Frame by Frame Animation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest