-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rii
nagyúr
áhh .. nálunk akkora pöcs a vezetés....
én lennék a kapcsoalttartó az adminokkal
de a fönökeim nem engedik meg, hogy odaadják nekem az admin jelszót
emiatt az 5 perces munka (font telepítés) 2 órás telefonálásba került
és a rednszergazdák is azt akarnák, hogy kapjak ....
de még egy ilyen, felkúrom magam, és bemegyek....de amúgymeg kell, hogy csökkentett jogú user-ként használjuk (nekem is íyg van otthon) ,mert nem tud feltelepülni minden spy-szar-meg-trojai
Dexter68: köfi a linket, le is szedtem a progit, de user szinten volt a gebasz .. szíjjel volt húzva a scan madzzagja
-
vakondka
őstag
mondom, hogy nem értek hozzá...
nekem ezt mondták, hogy így küldjem el: JPEG 3x1 méter, 100dpi, CMYK, 16Bits/Channel
Akkor én vagyok ennyire sügér, hogy még mindig nem értem, vagy ez lehetetlen, hogy ilyen paraméterekkel mentsem le a képet ???
Csak ilyeneket enged: PSD, PDF, RAW, TIFF
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Hát, sztem a photoshop eps nem az a műfaj, ami clipping path nélkül átlátszóskodna. Amúgy mi kezelné az átlátszó hátterű eps-t? Én, amióta Indy-ben tördelek ilyen célra psd-t használom. Azt (majdnem) hibátlanul kezeli.
Érdekes ez az eps dolog. Ahhoz képest, hogy az Adobe gyermeke, eléggé kicsúszott a kezükből... -
Pacák
senior tag
Egyébként a csíkozósdi, amit leírsz az tényleg jellemző átmeneteknél, de igazán gyakran csak freehand -ben észleltem eleddig, a PHotoshop +nál csak a kollégámtól tudom, mert belebotlott.
Gondoltam egyszerűsítsünk. Ezért elég a 8bit -es (16bit -en nem is enged CMYK EPS -t menteni asszem) flatten image -vel ''fűszerezett'' EPS kép, CMYK -ba konvertálva, amit a nyomtató is használ ugye.
Meg még egy leheletnyi csalás: a kiindulási vagy végcél színeken leheletnyi változtatás, lehetőleg valami kerek érték felé... Nálam/nálunk ez is bevált.
A gyakorlatban freehand eps ilyen átmenetbeli gyengeségeit már a Photoshop is ki szokta mutatni, elég ráhúzni a FHMX eps -t Photoshop -ra és voila, nem kell a teljes oldalból PDF -et írni, hogy kiderüljön, ha egy hirdetésben az átmenet csíkos... Én ki szoktam próbálni a saját érdekemben, ugyanis sz@r ügy hetek után rádöbbenni a véghajrában, hogy ökörködni kell az átmeneteknél, mert virít az oldalban a csíkozás.
Remélem érthető vagyok, mert kezd felszökni megint a lázam és nem teljes kontroll..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest