- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
Bakter9011 #18479 üzenetére
A photoshop könyv megvan nekem is így arról tudok nyilatkozni. Én kb. a felét már átvettem. Ha kezdő vagy (pl. vannak eszközök, amiket nem ismersz), akkor jó az a könyv. De nagyon alap, és eléggé úgy magyaráz, mint aki még számítógépet sem látott. Ha túl vagy azon hogy melyik eszköz mire való, mihez kb. hogy kezdenél hozzá, akkor ennél kicsit "erősebb" könyv kell. Az alapokhoz viszont tökéletes.
-
ViZion
félisten
válasz
Az első hsz-ben linkelt megoldások jók az újabb PS-hez is nagyrészt. Ha meg nem, akkor azzal is tanulsz, h adoptálod rá. A PS 7 óta az alap eszközök használata alig változott.
Olvasni jobb könyvből... regényt. PS-hez meg tutorial kell -ezért nem szeretem a videósakat, mert a szövegessel nekem kényelmesebb volt gyakorolni.
Videó szerkesztést a Sony Vegas és a Premiere Pro topikban kérdezd. Flash? OMfG... Már frissítések sem jöbbek a legtöbb plattformra, ebbe nem érdemes investálni időt. Ennél szopóbb talán csak a silverlight tanulás lenne...
-
trisztan94
őstag
válasz
A flash-t felejtsd el, már jó pár éve próbál mindenki megszabadulni tőle. (legalábbis webes területen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest