Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- iPhone topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Fotók, videók mobillal
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Sony Xperia XZ2 Compact - simulékony ragadozó
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
petiwr #16927 üzenetére
A fogalmazást, jó magyar fórumozóhoz illően.
Próbáljatok már meg érthetően fogalmazni! Olvasd vissza, amit leírtál, és ha szerinted is zavaros, akkor fogalmazd át! Akkor is, ha félreérthető, félreértelmezhető. Logó-ikon-ábra, animáció-videó egymással nem csereszabatos fogalmak, tessék világosan leírni a mondanivalót!
Milliószor látok olyat is leírva, hogy "na, ez jó zavaros lett, remélem, azért ti értitek..." Tehát még ő sem érti, aki leírta, és elvárja, hogy akkor más megértse.
Nem fogjuk.
-
-
BonFire
veterán
válasz
petiwr #16917 üzenetére
Én jogtisztán a próbaváltozatot sem tudtam feltelepíteni. Gondolom, magyar IP címről valamiért nem volt elérhető. Csalni kellett az Extendedhez. Esélyt sem adtak rá az Adobe-nál, hogy jogtisztán kipróbálhassam.
-
BonFire
veterán
válasz
petiwr #16105 üzenetére
De! Eleve rossz a kiindulópontod! Rétegstílussal textúrázott elemből csináltál 3D-t. Így rajta van a textúra mindenen, ráadásul bután, mert nem fexik fel a minta szépen a síkokra! Sima, textúrázatlan alakzatból kell 3D-t csinálni, majd az oldalakat, felületeket külön-külön textúrázni a méhsejt-mintázattal, és akkor egyrészt felfexik a textúra a síkokra rendesen, másrészt az árnyék nem lesz mintázott.
-
-
-
-
BonFire
veterán
válasz
petiwr #16060 üzenetére
Nem tudom, működik-e még Tupacko Photoshop szótárja, ezzel próbálkozz. Bár hozzá kell tenni, hogy 2008-ban (amikor a szótár készült) még nem volt benne 3D, nem tudom, azóta fejlesztette-e a szótárt, de ha nem, akkor ezek a pontok értelemszerűen kimaradnak belőle.
Ahogy eggyel feljebb is írtam, a magyar Ps-sel szopóroller van. Az csak a hardcore Photoshoppereknek való, pl akiknek a munkahelyén az van, és már megtanultak vele dolgozni sok-sok év alatt. Kezdőknek inkább hátrány a magyar nyelv.
Félig off: Mostanában Audacity tutorialokat gyártok, a napokban kérdezte valaki, hogy tehetne szert a „rendes” magyar változatra, mert neki csak félig van lefordítva a program. Aztán néztem, és látom, hogy nekem is. Gyakorlatilag a legalapvetőbb műveleteken kívül minden más eredeti nyelven van. Kipróbáltam több nyelven is, ugyanaz az eredmény. Talán az oroszokon kívül senki más nem csinált komplett fordítást a programhoz. Így hát inkább visszaváltottam teljes angol nyelvű felületre, mert engem zavar ez a kétnyelvűség.
Nem értem, ha valaki veszi a fáradságot, hogy honosítson egy programot, miért hagyja félbe?
-
BonFire
veterán
válasz
petiwr #13065 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Persze semmilyen ékezetes nincs benne, csak az alap betűk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1 humoros
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest