Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz BonFire #7103 üzenetére

Annyiért csinálták az egyik ismerősünknek, de az csak sima film volt minden effekt nélkül, mondom ilyen csavartat több napos határidővel vállaltak volna, pedig tényleg pár kattintás normálból ilyet vagy bármilyen hullámost, perspektívásat csinálni, nemrég véletlenül még ráakadtam hogy tudok a filmbe töréseket is tenni. Igazság szerint az itt kapott tippek nem segítettek, vizuális típus vagyok, úgy tanulok. Találtam egy 11 perces yuotube videot amin átrágtam magam 1.5 óra alatt:D, de ezeket tényleg nem fogom elfelejteni. A lényeg az iránymutatás volt..film streap, na ha azt nem mondjátok nem találom meg a videot. Egy születésnapi ajándéknak kell a kép, ezért is akartam magam megcsinálni, az itthoniaknál eddig osztatlan sikert aratott:) Ez még nagyon tetszik, tükrözi a filmet és rak 3D-ben köré egy szalagot, csak kicsit gyors a film, de már kapisgálom az elvét hogy készült. Itt pl a filmet sokkal bonyolultabban csinálta meg az emberke, mint én. Én ez alapján tanultam ki az alapokat. De most már bele mélyedek jobban, tetszik ez a "varázslósdi".

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák