Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Teljesen más dolog valakinek tanácsot, útmutatót adni, és valaki HELYETT dolgozni, ne keverjük a kettőt! Én is kértem itt már segítséget, de csak link formájában, nem vártam el soha, hogy más megcsinálja helyettem (pofám se lenne hozzá, őszintén szólva), vagy ha igen, akkor az a minimum, hogy megegyezünk egy árban. Ha tetszik, ha nem, ez így működik.
Szakmunka, meg kell fizetni, pont! Ha pedig valaki szerint nem szakmunka, akkor nem is kell hozzá szakember, tehát bárki meg tudja csinálni, tehát csinálja meg a megrendelő maga! Ráadásul bárki INGYEN képezheti magát Photoshopból, Illustratorból, a net tele van tutorialokkal, full profi szintig el lehet jutni pusztán böngészéssel és gyakorlással, illetve utána már csak a kreativitás szab határt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest