- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz S e t h #10033 üzenetére
Na, most kíváncsiságból bevetettem a Lasszó+Refine Edge kombót, és legnagyobb csodálatomra, viszonylag tökéletesen teljesített, pedig nem volt könnyű dolga, mert a szőrszálak közé keveredtek a fűszálak és a kerítésdrót is. Ennek ellenére így sikerült:
: : : KÉP : : : (ilyen nagy képet inkább linkeljünk a fórumba, ne illesszük be direktbe)
Ha érdekel az eredeti PSD fájl, azt is feltölthetem, bár sok néznivaló nincs rajta (maximum a maszk tökéletessége), és 23 MB. Szóval lehet ezt is csak kérésre.
Ez most egy éles teszt volt, mert eddig nekem mindig becsődölt a Refine Edge szűrő, de úgy látszik, hogy nagy felbontású és jó minőségű képeknél igenis működik. Legalább ezt is megtudtam.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
félisten
Hát féltem, hogy valami ilyen kép lesz, mondjuk ezt le is írhattad volna, hogy zöld mezőn egy szőrösebb fajtájú eb, bár végül is az eb is egy objektum.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy azért ennél egyszerűbb "objektumokkal indíts" , mert ez még hozzáértő/tapasztalt versenyzőknek is eltart egy "kis" ideig, ha profi munkát akarnak végezni...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ViZion
félisten
Elsősorban a kijelöléseket tanuld meg, több módja van, mindet ismerni és használni kell, akár egy képen is!
A színek variálásának is több módja van. A fentiek is jók, de én korrekciós réteget húznék fölé, ami deszaturálja és azon maszkolnám ki a színesnek maradó részeket.
Amikor csak lehet kerülni kell a sok felesleges plusz réteget, és törekedni kell lehetőleg a non-destruktív módszereket használni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest