Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
látom van élet.

-
Redpaladin
tag
válasz
Redpaladin
üzenetére
eddig ezeket az infokat találtam a forumokban: le kell szedni valami progit,ami kitörli a programok hozzáadása,eltávolítása mappából a félbeszakadt telepítést s utána kezdheti a telepítést újra. Namármost a problémám a következő: nem tudom mi a progi neve. S azok a forumok ahol találtam az infot elégé halottak!

-
Redpaladin
tag
nem tudtam mely fórumhoz forduljak a problémámmal.
A helyzet a következő: fel akartam telepíteni a gépre az indesign-t,de a telepítő a számára nem megfelelő monitorparaméterek miatt leállt,és most módosítottam s újra elindítottam az indesign telepítőt és most meg azt írja hogy egy telepítés már folyamatban van. És vezérlőpultban a programok eltávolítása részben is ott van a indesign sehogy sem tudom letörölni s újraindítani a telepítést. Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest