Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci17
újonc
Minden dokumentummal ezt csinálja. Sima, egyszerű betűtípusokkal. Van elég memóriám.
Kértem tanácsot az Adobe-tól, megnéztem pár dolgot, amit ajánlottak, végül azt javasolták, hogy zárjam be az ID-t, majd úgy nyissam meg, hogy Ctlr+Shift+Alt lenyomásával. Megcsináltam, feljött egy ablak, engedélyeznem kell, hogy változtatásokat hajtson végre az eszközön, ezt nem mertem megcsinálni, eleve a NEM-et javasolta. Vajon csak az ID-t állítja vissza alaphelyzetbe? Bocsánat, nem vagyok annyira szakértő, csak használom az Adobe programokat, amikért sajnos keményen fizetek. -
Marci17
újonc
Nem, de nagyon sűrűn. Randomszerűen. De olyankor is, ha csak a kurzort teszem mondjuk két betű közé, egyszer csak eltűnik minden szöveg. De még olyankor is csinálja - nem mindig -, ha Ctrl+S, menteni akarok, nem ment, hanem eltűnik minden. De nem biztos, hogy a következő mentésnél, kijelölésnél, törlésnél vagy bárminél csinálja, ahogy neki tetszik.
-
-
Marci17
újonc
InDesign-nál tapasztalt valaki olyat, hogy egy szövegdobozban (ami nincs teleírva), ha kijelöl egy szövegrészt, eltűnik a teljes szöveg? Üres lesz a doboz, Ctrl+Z-vel tudom visszahozni a szöveget. Egy hónapja csinála ezt kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest