Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel CorelDraw-val a kilencvenes években dolgoztam és azóta nem volt hozzá "szerencsém", így érthető, hogy kicsit tanácstalan vagyok

Egyébként is, az olyan programokat munka ügyben messziről kerülöm, amelyek nemlétező fontvariációkat képesek önerőből szülni. Font boldosítást anno a 3.1-es windowson futó Quark-kal végeztem utoljára, azóta benőtt a fejem lágya![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerencsére egyre jobban terjed a Canva, így újabb istencsapása nehezedik rám!
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.De azért köszi ezt a PDF Place tippet. Ez még nem jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gar
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert a delikvens szakbarbár összepakol valami kifutó nélküli RGB sz@rt és én rodeózzak vele.