Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Mérjék le centivel a helyet, ahova kifüggesztik. És adják meg a pontos méretet. Én már jártam úgy, hogy az ügyfél A2-es plakátot rendelt, aztán végül úgy döntöttek, hogy mégis inkább A5-ös flyer legyen belőle. Aztán reklamáltak, hogy olvashatatlanul kicsi rajta a szöveg, a szponzorok logója meg kivehetetlen. Mondtam, akkorába kell nyomtatni, amekkorába rendelték. Erre nekiáll okoskodni, hogy ő úgy tudja, hogy a vektoros Pdf-et büntetlenül lehet méretezni. Mondtam neki, hogy ez igaz, de a reszponzív nyomtatványt még nem találták fel. Aszondja, hogy nem lehetne-e átalakítani A5-ösre? Mondtam, hogy minden további nélkül plusz ennyiért, mert nem elég, hogy a szöveget teljesen nulláról kell kezdeni, nyilvánvaló, hogy a szponzor logókat nagyítanom kell, ettől a grafika borul úgy, ahogy van, tehát lényegében elölről kell kezdeni az egészet.
Most már tanultam belőle, és eleve úgy tervezek, hogy később igény szerint tetszőlegesen át lehessen alakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest