Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Mérjék le centivel a helyet, ahova kifüggesztik. És adják meg a pontos méretet. Én már jártam úgy, hogy az ügyfél A2-es plakátot rendelt, aztán végül úgy döntöttek, hogy mégis inkább A5-ös flyer legyen belőle. Aztán reklamáltak, hogy olvashatatlanul kicsi rajta a szöveg, a szponzorok logója meg kivehetetlen. Mondtam, akkorába kell nyomtatni, amekkorába rendelték. Erre nekiáll okoskodni, hogy ő úgy tudja, hogy a vektoros Pdf-et büntetlenül lehet méretezni. Mondtam neki, hogy ez igaz, de a reszponzív nyomtatványt még nem találták fel. Aszondja, hogy nem lehetne-e átalakítani A5-ösre? Mondtam, hogy minden további nélkül plusz ennyiért, mert nem elég, hogy a szöveget teljesen nulláról kell kezdeni, nyilvánvaló, hogy a szponzor logókat nagyítanom kell, ettől a grafika borul úgy, ahogy van, tehát lényegében elölről kell kezdeni az egészet.
Most már tanultam belőle, és eleve úgy tervezek, hogy később igény szerint tetszőlegesen át lehessen alakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest