- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A témát zártam, nem ez volt az első ilyen, gondolom nem is az utolsó. Előre beállított korlátozások kikerülésében nem kívánunk segítséget nyújtani, azok nem véletlenül lettek létrehozva. Csak azt tudom mondani, amit a Windows már közölt veled:
''További információért lépjen kapcsolatba a rendszeradminisztrátorral.''
p -
Bagoly
senior tag
Sokkal egyszerűbb mint elsőre gondolnád.......
De mivel én is rendszeradminisztrálással foglalkozom és én sem szeretném, ha minden pattanásos kiskamasz rendszergazda jogokkal ütné az általam felügyelt masinát (nem kis többletmunkát generálva közben nekem)....nem utolsó sorban a többi rendszergazdával szembeni lojalitásként, nem írnám ide azt a pár szót, amire a gugli kiköpi az eredményt......
[Szerkesztve] -
VÁMpír
aktív tag
én valami virtuális PC vagy hasonló megoldásra gondoltam, de egyáltalán nem vagyok járatos az ügyben. egyéb szoftverek (windows registry, stb.) beállítsaihoz nem akarok nyúlni.
-
ActionMan
tag
Hát ha a ''lopd el a rendszergazdi jelszavát'' típusú megoldások nem jöhetnek szóba, akkor egyet tudok ajánlani.
Keress egy progit, ami szintén azt nyújtja, mint az, amit föl szerettél volna rakni, csak az olyan legyen, amihez elég egy átlaguser jogosultsága.
Sokszor az install során egy progi a registry-be akar írni és/vagy fájlokat a rendszerkönyvtárba tenni.
Pl. velem is volt olyan, hogy a Total Commander nem akart felmenni egy szintén win2k-s rendszerre, mert nem volt admin jogom, az meg a beállításait tartalmazó fájlt a win könyvtárba akarta tenni. Itt nem kellett másik progit keresnem, mert a TC, installnál okosan megkérdi, hogy hol akarod azt a bizonyos fájlt tárolni és így átrakhatod olyan területre, ahova van jogod írni. -
VÁMpír
aktív tag
Windows 2000 rendszer alatt sima userként jónéhány programot nem tudok feltelepíteni admin jog hiányában.
Van valami alternatív megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest