Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Brujah_
csendes tag
Nos mostép ott tartok hogy fut a Get Data Back... viszont lenne egyolyan kérdésem... hogy a particios táblát nem lehet valahogy helyre állítani? Ha igen akkor szivessen fogadokmindenesgítséget és halehet azadat mentésselkapcsolatban is ugy írjátok mint egy hülyének mert ezedig szerencsére nem futottam bele ilyen particios problémába igy semmi tapasztalatom pld lehet hogy én vagyokahülye de pld hallotam hogy a particiomagicel is visszalehetne hozni? nah azt pld hogy mert én nem találtam semmi adat visszanyerésre vagy particio javitásrautalo dolgot
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest