Aktív témák
-
Brujah_
csendes tag
Üdv
Sorry a helyes írásomért de azokat kicsit fáradtan és idegesen írtam..
Nem a feladat nehézségét akartam el bagatelizálni azt várom hogy két hozzá szólásban megtanítsatok mindenre a legnagyobb gondom a szakemberrel kapcsolatban a pénz
Szakemberre én is gondoltam és hiába a legjobb és legegyszerűbb módszer amennyire hallottam kicsit drága (százezres nagyság rend) nekem most ennyi pénzem nincs…
De ha már szóba került a szakember… esetleg valaki tudna ajánlani valakit? Céget? Honlapot? kb árat? -
Brujah_
csendes tag
Nos mostép ott tartok hogy fut a Get Data Back... viszont lenne egyolyan kérdésem... hogy a particios táblát nem lehet valahogy helyre állítani? Ha igen akkor szivessen fogadokmindenesgítséget és halehet azadat mentésselkapcsolatban is ugy írjátok mint egy hülyének mert ezedig szerencsére nem futottam bele ilyen particios problémába igy semmi tapasztalatom pld lehet hogy én vagyokahülye de pld hallotam hogy a particiomagicel is visszalehetne hozni? nah azt pld hogy mert én nem találtam semmi adat visszanyerésre vagy particio javitásrautalo dolgot
-
Brujah_
csendes tag
hellonekem is hasonlo problémám van
160GBvinyo
10gigawin
80,70adat
windows reinstalnál valahogy elvesztette a másik ktparticiot nem formáztam jelenleg nem particionáltterületnek látja de persze winbensehogy
az elveszett 150Gigáról hogy tudnám visszanyerni az adatokat?
Elégfontos lenne sőt nagyon!!!!
tudom tudom olvassak vissza olvasokis közben de nagyon megköszöném ha valaki itt is segítene egykicsit.
elöre isköszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest