- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
atessz79
csendes tag
Sziasztok! van nekemis 1 ien lapom és nemtalálok 1 PDF-et sem
meg Bios-t sem valaki járt már sikerrel?
6BX/VIA/ZX81 es lap az hogy mien márkáju az passz
valaki help legyenszíves emil: svcd666@freemail.hu
előre is köszönöm... -
eziskamu
addikt
Valaki a #20-ra?
-
eziskamu
addikt
Azt nem tudja valaki hogyan orvosolható hogy egy 6via85p AT-s táppal, winxpsp2-vel normálisan kikapcsoljon? Nem írja ki, hogy most már lekapcsolhatja a gépet hanem hallom hogy kattan a vinyo és az egér kifagy. Utánna csak az áramtalanítással éleszthető fel resettel nem.
-
somor
csendes tag
Sajna az acorp honlapja valamiért nem elérhető (több országban, így a magyar verzió sem).
Nem tudom miért.
Szóval nekem sikerült feltenni az XP-t (SP2, hun) egy Acorp 6via81 alaplapra melyben egy 366Mhz-es Celeron dübörög. Simán felment nem kérdezett semmit a szokásoson kívül. -
ezredes
csendes tag
jah, talaltam vmi erdekeset az xp telepithetetlenségére..
Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) users - please note:
AGP driver recommendation:
http://www.acorp.com.tw/eng/download/s_note.asp
biost is talaltam magamnak itt, de valahogy nem stimmel a tipus szam.
mindenütt 6bx81-et vagy 6zx81-et vagy 6via81-et emlitenek, irnak.
nekem meg az alaplapra 6bx/via/zx81 van irva....
most akkor az enyém micsoda??????????????????? -
ezredes
csendes tag
Van egy régi acorp 6bx/via/zx81 alaplapom. Biost akarok frissiten rajta,
hogy ujabb winyokat is felismerjen. Hol tudok hozzá ingyen biost találni?
Az acorp lapja valami fizetős oldalra teret át... -
Füleske
addikt
Lapcsere megoldotta a gondokat , bár lehet a hdd - nek is volt hozzá köze. Szóval nem voltak kompatibilisek egymással. Köszönöm a hozzászólásokat !
-
DZs
senior tag
Szerintem nem a cd a hibás, ha másik gépre telepíthető az xp. Az valószínűbb és többször előfordult, hogy az optikai olvasó nem kezeli megfelelően a cd-t. Nekem kettő van a házban, különböző gyártmányok és van egy cd-m (Millenium telepítő), amit csak az egyik olvas.
Ha neked felmegy az Xp, csak éppen nem indul, akkor memória gondod lehet. -
Jégkokó
veterán
Nem lehet, hogy Fat32 es a filerendszer és az xp azt akarja NTFS re cserélni.Bár mondjuk nálam is volt olyan, hogy a frissen telepített xp egyszerűen meghalt, de ilyenkor egy formázás álltalában segített.Meg mi van akkor, ha a telepítő cd volt a hibás.Mert nálam volt olyan, hogy az én cd mel telepítettem egy másik gépet és ott meg hibát irt ki a telepítés közben , holott a cd nek nálam nem volt semmi baja
-
Füleske
addikt
Nekem vagy a formázáskor kiírja hogy nem jó a vinyó vagy nem megfelelő rajta a filerendszer , vagy ha végigmegy a telepítés akkor újraindulásnál csak fekete képernyő van , belefagy a win bootba. Néha egy-két fursa karakter (4-5 db) is előjön a képernyőn a fagyáskor.
Adtak egy tippet a vinyóra , neked milyen típusú a vinyód ? Western Digital vagy más típus ?[Szerkesztve]
-
DZs
senior tag
-
Füleske
addikt
Lenne egy érdekes eset , hátha valaki tud megoldást :
Adva van egy ilyen gép : Acorp 6A815EP, Tuacerka 1.3 , 256+128mb sd , gef 4 mx440se , 300 w mercury , LG 52* cd , 8,4 GB WD HDD , kisflopi . A gép Millenium alatt tökéletesen működik. XP - nél már a telepítésbe belefagy , néha formázni se lehet a vinyót , néha csak telepítés és újraindítás után hal meg , úgy , hogy a csökkentett mód se jön be. A ram jó (tesztelve) , hdd kábel cserélgetve , másik gépen hdd - re XP jól települ. Táp kicserélve. Ramok cserélgetve. Proci újrapasztázva. A vga , kisflopi, cd nem hinném hogy beleszólhat ebbe. A bios a legfrissebbb. Már csak az alaplap maradt , mint hibaforrás. Létezik , hogy erre a lapra nem lehet XP - t tenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged