- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
Busterftw #28 üzenetére
Én is így dolgozok, illetve a saját és a céges laptopomat otthon is dokkolom azzal a különbséggel, hogy otthon csak 1 külső monitor van, így a laptop kijelzőjét is használom. De mikor mégsem, akkor nagyon jól jön a numerikus billentyűzet, főleg hogy a külső billentyűzettel meg is szoktam.
Nem biztos hogy a numerikus billentyűzet a rétegigény a 15-ösnél nagyobb kijelzőjű laptopoknál, a legtöbbnek ugyanis van numerikus billentyűzete, amelyikeknél nincs, ott gyakori az Acer féle megoldás, hogy a laptop szélességét ki nem használó, valószínűleg 14" laptopra tervezett billentyűzet van. Üzleti kategóriában ez szerintem a pontosan az adott billentyűzetet preferáló fanatikusok miatt csinálják, consumer kategóriában meg spórolásból.
-
Hi!King
őstag
Nekem Dell Inspiron 5515-öm van (15.6"-os), ehhez hasonló káva mérettel, és van rajta numerikus billentyűzet. Ezen az Aceren rengeteg helyet hagytak ki a billentyűzet mellett, tipikusan olyannak tűnik, hogy egy kisebb modell billentyűzetét tették rá erre is.
@lohi
Soha nem vennék már numerikus billentyűzet nélkül laptopot, esetleg ha nagyon kicsire is szükségem lenne, akkor talán hajlandó lennék kompromisszumot kötni, de nem egy nagy méretű laptopnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest