- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
atus72 #33624 üzenetére
Nézd meg fentebb a képet amit beraktam. Az A515-54G alatt ott van az IRST, ami neked kell. Ha az RST with optane féle drivert nem ismeri fel, akkor az előbb említettet felrakod és kész is vagy.
biztosan baszakszom azzal hogy egyesével leszedem a drivereket, minek ha minden működik amúgy?
Talán azért, hogy ne a winfos ápdét féle univerzális szar driverekkel üzemeljen a géped? Te tudod... (én most szépen le is zárom a témát, többet ebben nem írok). -
Beni2360
félisten
válasz
atus72 #33603 üzenetére
Egy ADATA SX6000PNP M2 SSD van benne majd egy éve.
Most letöltöttem "onnan" az Ashampoo Driver Updater 1.1.0.22990 progit és talált 10 frissíteni való drivert. Majd meglátjuk mi lesz. Ha kell írjál privit. -
taknyí
senior tag
válasz
atus72 #33503 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló problémám van új az enyém is csak 14 colos. Össze vissza adja a hibaüzeneteket hol ezt hol azt. Jogtiszta win frissítve intelen auto frissítés a drivereken. A gyors rendszerindítás kikapcsolásával valamelyest csökkenti a blue gyakoriságát, de ugy is előfordul. Tököm ki van vele. -
szucstom
őstag
válasz
atus72 #33507 üzenetére
hát nemtom, milyen kulcsod van, ami csak pár aktiválást enged, nekem eddig 3 laptopváltást simán túlélt. Plusz nekem a fiókkal egybe van kötve a digitális licenckulcs, így ha bejelentkezem a fiókomba w10 alatt percek alatt beaktiválja.
Ha OEM kulcsod van akkor nincs korlát tudtommal. -
Beni2360
félisten
válasz
atus72 #33507 üzenetére
Ha a régi gépeden volt aktiválva a windows és egy új gépre váltasz akkor ha belépsz a hivatalos oldaladra aktíválódni fog vagy hívd őket és sírd el nekik, hogy a másik gép tönkre ment és kellett venni egy újat és szeretnéd onnan az aktiválást átvinni. Valami hasonlókat olvastam a win 10 topikba.
Kutakodj és kérdezősködj ott. Ez nem laptop hiba szerintem inkább rendszerhiba. Ott is sok hasonló eset van. -
Beni2360
félisten
válasz
atus72 #33505 üzenetére
A hibanaplóban is megtalálható mi volt amit kiírt hiba.
A hibernálást csak úgy megjegyeztem.
Igazából nálam mivel aminél állandóan jelentkezett az egy klónozott rendszer volt. Aztán lesikáltam és tettem fel a hivatalos oldalról letöltött Penre kiírt változatot. Azóta csak nagyon néha jön elő de akkor ha fedél felnyitáskor türelmetlenül nyomkodok gombokat.
Sajnos segíteni nem tudok másban. Én be szoktam írni google keresőben és ad ki rá találatot és a megoldásra is. -
Beni2360
félisten
válasz
atus72 #33503 üzenetére
jegyezd fel mit ír ki hibának és keressél rá. Több fajtát is ki szokott írni. Nálam a friss telepítés után a Videó kártya driverét kellett lecserélnem az acerről letöltött verzióval. Jelezte is hogy régebbi ami fent van de csere kell. Volt hangkártya hiba is. Még így is előfordul a kékhalál de már ritkán.
Ha ssd van akkor pedig itt írták, hogy kapcsoljam ki a hibernálást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest