-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
Sandrew #22200 üzenetére
hát nem is tudom, lehet vele profilt menteni, vagy driver konfigurálást, vagy Px státuszt váltani és azt profilozni, vagy feszültséget állítani...?
Nem azt mondom, hogy semmire nem jó, csak nekem eleve ilyen elvárásaim lennének egy oc programmal kapcsolatban. Ettől függetlenül nvidia inscpector sokkal egyszerűbb mert ha csinálsz egy profilt azt berakhatod az autorun-ok közé és minden indításkor betölti azt.
-
válasz
Sandrew #22194 üzenetére
a billzethez kapott fehér fóliát is használtad? Én az elődnél az utsó percig rajta volt ha becsuktam.
Megfigyelés: Nem kell semmiféle matatás az ég világon ha a TV távirányítót a gép alá rakom és úgy játszok mert így nem éri el a 85-7 fokot. Alaphangon 8770 3d marban (06)! Érdekes nem? Más. Van ez az nvidia inscpector, de a tuning menüben nekem inaktív a GPU core, csak a ram és a shader aktív. Vagy rossz programmal próbálom?
-
válasz
Sandrew #22166 üzenetére
Mert talán számít mennyire figyelnek összerakáskor a pasztára meg úgy mindenre. Én ha tehetném MX2-es pasztával újrapasztáznám, de garos a gép.
Mellesleg kiszúrtam, hogy a volt géped (5750G) GT540-es karija 800-as rammal ment, nézem is nagyot mert nekem nem annyival megy. -
válasz
Sandrew #22131 üzenetére
talán mert az enyém timeline sorozat. Mindenképp a gyáro os alatt kell működni a dolognak ők is erre építenek majd. Tisztázzuk mert nem biztos, h a gép a luda. Win7 alatt ha netezel akkor is megy az nvidia? Nem kéne, max ha a youtubeon vidit nézel mert akkor nekem is elindul. Pl furmarkra is elindul és max órajelen jár teszt alatt. Amint kilépek kikapcsol.
-
válasz
Sandrew #22126 üzenetére
neked is van P gomb a notin? Tudod osd menü meg miegymás, annak a vga-hoz is van köze. Ha világít csak az intel megy, ha nem akkor nvidia is mehet, akkus üzemmódban.
Bandika84! Furmark + prime 95 +aida 64 hőfok monitorozó + cpu-z. Ha nem csökkenti a cpu sebességés a meleg miatt akkor meghajolok előtte. Kezdek rájönni miért olcsó az acer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged