- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
válasz
Steve007 #30015 üzenetére
Na mire jutottál végül?
Egyébként csak a márkanév ma nem sokat ér. Olyan sok mindenen múlhat a "boldogság", hogy a név nem garantál semmit. Múlt héten vettem én is új gépet, mert az előző laptopom hirtelen bedobta a törölközőt. Win7-ről frissítettem Win10-re. De éreztem, hogy nem nagyon tetszik neki. Elvolt az elmúlt hónapokban, aztán múlt héten egyik pillanatban neteztem, a másikban fekete képernyő lett és csak "egér" mutató nyíl volt látható. Ki/bekapcsolás. Csökkentett módban elindult, de ennyi. Próbáltam újra telepíteni is Win10-et többször is, de nem javult semmit, sőt rosszabb lett miután a teljes tisztítás választottam az újratelepítésnél. Akkor bennem az fogalmazódott meg, hogy már olyan gépet veszek, amin alapból Win10 van. Azzal elég komolyan szűkítettem a szóba jöhető gépek körét.
Ki is néztem az Acertől a Switch 11V-t, mert azt kínálta, amit kerestem. Mert amellett, hogy Win10-et akartam a gépre egyből, azt vettem észre, hogy a Win10-nek SSD kell ahhoz, hogy az úgy működjön, ahogy tervezték és RAM-ból se legyen kevesebb 4GB-nál. A Core M, mint kimondottan ilyen mobil célokra fejlesztett proci is szem előtt volt tartva, mert nem játszom vagy végzek speciálisan nagy teljesítményt igénylő munkát a géppel. Csendet akartam, mert az előző gép állandóan zúgott, az nagyon zavart.Az érintés érzékeny kijelző és a 2 in 1 hibrid megoldás már saját agymenés volt.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha pontosan tudod mit akarsz (tudatosan határozod meg az elvárásokat) és mire akarod használni, akkor drasztikusan csökkenthető a csalódásfaktor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest