- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i4s
tag
Jobb ha tudod, hogy MAX!!! osszeszerelik itt (Irorszagban) a Macintosh-okkal egyutt. Az osszes cumo Taiwanbol meg Kinabol erkezik ide kulonfele utakon. Sot csak,hogy mondjak meg erdekeset a Mac-ek kompletten kerulnek a cork-i Apple gyarba, ahol dobozoljak oket.
Szoval ennyit a szarkinai taiwani tavolkeleti gepekrol alkatreszekrol stb. -
Sipi
addikt
A frászt.
Minden notialkatrészt Kínában, Tajvanon gyártanak. 99,9%-ban mindewn notit itt is szerelnek össze. A Dell annyiban különbözik, hogy amikor megrendeled és Kínából megjön a majdnem kész vas, az ír gyárban meghúznak rajta pár csavart és csomagolják.
Ettől függetlenül orbitális marhaságokat lehet itt olvasni, élmény idejárni.
Tataniko: Mégis, az eladásokat és népszerűséget tekintve az Acer benne van az első vonalban, olyanokkal mint: Hp, Ibm, Dell, Mac, Sony, Toshiba.
Eegen, egy termék minőségét nem a független tesztlaborok állapítják meg, hanem reklámok által agymosott, gondolkodásra képtelen zombik serege. Olcsó, nyomják orrba-szája, tehát veszik. Ebből ugye következik, hogy jó. Gratula...
Mielőtt szenteltvízzel kellene küzdenem: NEM szóltam egy szót sem az Acer termékekről. De nem kellene az esetleg hébe-hóba idetévedő gondolkodásra hajlamos embereknek hülyeségeket, netalántán, khm, ''nem igaz állításokat'' írogatni.
Ja, egy kis földrajzóra. Kína hatalmas. Egészen pontosan kibaszott nagy. Ha valaki veszi az energiát, hogy megállapítsa: ''kínai szar'', esetleg venne még egy kis pluszt, és továbbgondolná? Attól, hogy kínai, nem lehetséges egészen véletlenül, hogy van abban a piszok nagy országban néhány kimagasló minőséget előállító gyár is?
Jójó, tudom, hogy könnyebb mindennemű gondolkodás nélkül leszarkínaizni, de akkor az ilyen inkább ne adjon tanácsokat.
Nos, ebben a nagy országban vannak dzsunkák is, meg olyan high-tech gyárak, amelyeket Magyarországon a büdös életben nem fogunk látni. Sőt, egy kis közgazdaság: a hipertech gyárba beérkezik egy megrendelés X alkatrészre. Ha a megrendelő azt mondja, tutkó legyen, pénz nem számít, akkor tutkó lesz.
Mondhatja azt is, hogy figyu, pénz nincs rá, oldd meg valahogy a gyártást. Mindegy, milyen lesz, úgyis konzumer cuccba lesz, meg úgyis viszik, mint a cukrot.
Egy jó gyártósoron lehet jót is, szart is termelni. Kívánság kérdése.
Sipi -
ChME
tag
Most nem próbálok meg ellened beszélni, lévén nekem nem volt még ''száz'' notim, meg amúgy is, amikor nyáron kérdeztem, senki ide sem bagózott a másik topicban, szóval így jártam, de azt hozzátenném, hogy azért, mert a Dell gépeket Írországban szerelik össze, még nem gyártják ott őket! Nagyon nem, de ha érdekel a téma, akkor a Milyen notebookot vegyekben keress rá, minap volt róla szó ismét.
Kínai munkaerő még mindig olcsóbb, sokkal olcsóbb... -
SiPimester
csendes tag
Én a mobilx ben vettem (Debrecen) az Acer notebookomat( Aspire 5101 ), és ott azt mondta a srác, hogy Acerből 1évben kb 2-3 darabot visznek vissza, míg Asusból havi 2-3 darabot. Az pedig tény, ott is mondták hogy a Dell isszonyat jó és strapabíró, csak még ugye borsos ára van, és aki esetleg Sulinetben akarna venni az nem nagyon talál, mert a Dell nem nagyon tett közzé notebookot a Sulinetes gépekhez.
Kül azt énsem értem , hogy törik a burkolatuk, te mire haszálod? -
Chili7
őstag
-
Tataniko
tag
kösz a leírást.......egy kis hozzátétel...
A toshiba volt sokáig a number 1 laptopok között, és a Compaq. A toshiba visszaesett, és ezért tudott a dell piacot hóditani. A compaq-ot meg bekebelezte a hp.
De nem szabad megfeledkezni az uniwill-ről és a compal-ról sem, mint fő alaplap gyártókról sem, és arról sem, hogy az lg/ibm szintén egy érdekeltség, de erről kevesebben tudnak.
Az Acer célkitűzése: Mindenkinek laptop, megfizethető áron. Ez kicsit a 100 dolláros laptopra emlékeztet. Nekem ez tetszik az Acerben, hogy a plebset célozza meg.
Az Msi az igényes vásárlókra alapoz.
A Dell a legjobb akar lenni.
Az Asus mint a Nokia--------ékszert az embereknek.
Az Ibm a megbizhatóságra épít.
A Hp elfoglalja az írodákat.
Az Lg a minőség.
A Sony botrány......It's Sony. Csak a márkanév, ebben van elszállva, és ezért nagyon drága. -
Tataniko
tag
Asus..........hát igen. Jó példa arra, hogy egy cég, hogyan tudta meghóditani az emberek eszét és szivét, és utána hogyan hagyta őket cserben a profit miatt. Túl sok Asus termék van, nap mint nap jönnek az újabb és újabb dolgok az Asustól, ezért nem igazán tud a cég rákoncentrálni komolyan egy egy termékére, csak elvétve. Ez a cég az elmúlt időszakban eléggé szétesett azzal, hogy túl sokfélét gyárt. Notebookban kezdőnek számít, és mégis úgycsinál, mintha Toshiba vagy Ibm lenne. Visszaél azzal, hogy hajdanán jó alaplapokat csinált, és olyan márkafüggést okoz, amitől elég nehéz elszakadni.........
Az Asus az a cég, akiben nincs alázat. Eddig minden Asus terméket kitudtam végezni 1 év alatt, amit nem, azt kegyelemből meghagytam.
Volt már nálam több Asus notebook is kisebb rövidebb időre, de nem nyilatkoznék róluk... -
Tataniko
tag
Érdekel, hogy mire jutottál. Én eredetileg 5112-est akartam venni, de Magyarországra nem hoztak full szériást. A full szériás nemcsak, hogy x1600-os, hanem van benne analóg és -vagy digitális tunner is. Szóval tényleg fullos a gép. Kint 1200 dollár az ára, szóval nem is vészes. Aztán olvastam, hogy a japán piacra megcsinálta nyár végén ősz elején az Acer 3103wlmi-t, és szerencsém volt, mert dobtak a magyar piacra is egy pár darabot, így hozzám is beesett egy. Szóval nem tettem le, hogy 5112-es vegyek, van is most egy ajánlatom 193+Áfáért, de az csak x1300-as. De az is lehet, hogy veszek még egy 3103-ast a másik helyére, de azt már ddr2-800-al.
-
pgyuf
tag
Na, ezért álltam én is el Acer noiti vásárlásától. Mert rengeteg hibát olvasok a neten. Tudom, hogy a notebook gyártók nagy része pengeélen táncol, de amit az Acer tesz az már nevetséges. Ha vennék is gépet az Acertől az a legolcsóbb típusok lennének, azon kevesebbet bukik az ember.
Ma voltam egy családnál, akik 8 hónapja beruháztak egyszerre 2 Acer Aspire eszközbe. Mára egyik aem tud negyed óránál többet akkumulátoron működni. Pedig szinte desctop replacement szerűen használják őket és figyeltek az akku helyes használatára. Mondjuk ez nem biztos, hogy az Acer sara. De mégis. -
Tataniko
tag
Hát öregem, ez az Acer csődje! Én azt mondom, hogy adják vissza a pénzed azonnal, plusz megérdemelnél a kellemetlenségek miatt egy ajándék gépet, hogy ne veszitsenek vevőt.
De ez Magyarország, nem Japán, Korea v Taiwan. Itt nem ismerik ezt a kifinomult gondolkodás módot, mert itt minden korrumpálódót a török behatás óta....
Részemről fogadd együttérzésemet...........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest