Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kybic
tag
válasz
petyasd
üzenetére
Üdv.

- segítségül tudom ajánlani ezt a linket:
http://pcforum.hu/tudastar/36944/Acer+Aspire+5310+Xp+instalalasi+gondok.htmlKb. az oldal felétől lefelé a te gondodra keresik épp a gyógyírt és nagyjából meg is találták.
Nem olvastam végig, mert nem vagyok érintett ez ügyben, de talán segít.
-
dekoninck
aktív tag
válasz
petyasd
üzenetére
Nemtom hogy mi van a drivereddel, de szerintem meg kell nyomni az Fn (bal alsó sarok) majd vele együtt az F5 gombokat, ami átkapcsolja a külső monitorra, egyébre a jelet. Legalábbis legtöbbször F5, amin van egy olyan ikon, hogy egy üres négyzet | tele négyzet.
Szerintem - ha nincs Grid Vista vagy hasonló segédprogram a gépen - ezt is meg kell nyomni, hogy megjelenjen a kép a tévén.
Vasárnap délután az ember kertészkedik, kutyát sétáltat meg ilyesmiket csinál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest