- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LTE frekvenciák
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
válasz
volvoguy #11155 üzenetére
Figyi én nem vagyok nagy márka párti. max telóban, de az más történet,
szóval vettem céges felhasználásra egy acer extensa 5620z (Mondjuk nem itt és nem ennyiért)
Nagyon össze van rakva kb 1 hónapra rá a nagynénémnek vettem egy 17-es MSI-t majd 60 k val drágábban, azt nem merném hurcolászni. Anyámnak meg ehy 4 éves FUSI-ja van, az most kezd meghalni, de az sem volt úgy összerakva mint ez az acer. Szóval nem tudom, de az biztos, hogy az alapmodelleken ott spórolnak a gyártók ahol tudnak, vagyis az anyagokon elsősorban.
Nem, mondom, hogy egy Thinkpad, de a célra megfelelő, főleg ennyiért -
-
válasz
volvoguy #11134 üzenetére
Szia!
Szerintem ha veszel akkor ne netbook-on törd a fejed ,mert az azoknak jó akik fősulira járnak ,vagy második gépnek kell. Az acer aspire 5315-sztem egy jó választás az eee(Sztem nem valami olcsó az árához képest , de mind one ez szubjektív). Mivel jól tudjuk műanyag és máanyag között is van különbség, de azért annyira bízzunk meg az acer-ben ,hogy hátha jó műanyagból csinálták...Nekem egy travelmate-em van és majdnem 5-hónapos intenzív használat után , pedig akik ismernek nagy számítógépes ember vagyok, de eddig semmi baja és meg sem pisszen. Bővítésből pedig a gyártó csak a ram-nak és a winyónak a bővítését ill. cseréjét engedélyezik a többit csak a szervízben( tapasztalatból beszélek). Hibaszázalékból pedig azt olvastam ,hogy minden gépet majdnem 100 napig tesztelnek. Az én gépemnek az egyetlen gyári hibája ,hogy az expressz card bővítőhelyen valami kehe van és nem nyeli be a kártyát, vissza pedig azért nem viszem mivel nem akarok 3napig megválni a gépemtől. És persze mindenből több tipus van: Ezt a tipus után jelzik tehát az 5315 után lévő szám. Ezeket itt nézheted meg: [link]
Ha bármit kihagytam szólj és írok még akár személyes tapasztalatokat is , itt a fórumban!
--És ha megnlzed akkor még drága gépekbe is raknak celeront--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest