Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
No azért ez nem így van. Ha végignézed a támogatott formátumokat akkor láthatod, hogy nem csak 5 formátum támogatása megoldott. S az hogy duplikálódások is vannak annak köszönhető, hogy valakinek inkább ez valakinek inkább az felel meg. Ő beállíthatja mit akar. A törekvésem az, hogy az alap az hibátlan legyen... Ehhez pedig nem az az út, hogy csak azt mondod, ne használj Kodek csomagot, hanem az, hogy itt vagy ott ilyen vagy olyan hibát találtam, egy ilyen gépen. Én például nem tudtam produkálni a Dashboard hibát egyik környezetemben elérhető gépen sem, míg a szomszéd srác felhozta a gépét, hogy javítsam meg neki. Próbaképpen telepítettem a ACEMCP-t, s csodák csodája ott nem ment. Lekövettem, hogy mi a baj, s most már aqzt is tudjuk.. Csak a legjobb megoldás várat még magára, az átmeneti meg már benne van a 6.03-ba. A Gépigényről annyit, hogy ha valakinek van kedve, készíthet alacsonyabb minőségi beállításokkal bíró profilt (főleg a regisztrációs bejegyzések módosígtásával) - visszaküldve az is felkerülhet, így gyengébb gépen is jól mehet a cucc, a telepítőből állítgatva,s nem utólag egyesével beállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 17 - alap
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest